14 серпня 2024 9:57

Vlad Protsco, Head of Research and Analysis в LIGA ZAKON

Приєднався до команди близько 6ти місяців тому та за цей час, через специфіку роботи, мав можливість попрацювати майже з усіма відділами в компанії та склав для себе дуже позитивні враження.

1) Власники
Власники компанії — це про особисту самовіддачу, лідерство, та результат. Дуже глибоко розуміють свою компанію та її процеси. У ході роботи, зазвичай виступають у позиції ментора, що дає можливість отримати експертні настанови для виконання своїх завдань. Той випадок, коли дійсно присутня повага у взаємовідносинах.

2) Топ-менеджмент (Борд)
Це про кваліфікацію. Дуже професійна та лояльна цінностям компанії команда. Цікаве спостереження з мого боку, що співпраця з ТОПами не відрізняється від співпраці зі спеціалістами з боку комунікації — всі дуже відкриті до нових думок, проектів, та ініціатив. Завжди є можливість

3) Команда
Супер відкрита атмосфера та фокус на вирішення проблем. Ледарів тут не люблять:) Власне, не можу сказати, що це не є позитивним моментом.

4) Культура компанії
Загалом, культура компанії — це про взаємоповагу та результат. Неважливо, яка в тебе позиція, якщо ти готовий ініціювати ідеї та брати відповідальність за їх виконання, то тебе тут будуть цінувати та давати інструменти для їх реалізації. Варто бути готовим до виконання раніше не відомих тобі завдань та швидко навчатись, але всі з розумінням будуть ставитись до твоїх нових намагань, якщо будуть відчувати мотивацію та відданість.

5) Соціальна відповідальність
Це є сильною стороною компанії, від донатів до офіційного оформлення та сплати податків. Дуже проукраїнська позиція та допомога ЗСУ.

Як загальний фідбек — крута компанія, яка наразі проходить суттєву трансформацію, що може відкрити багато можливостей для потенційних співшукачів.

Владе, дякую за такий відгук! Класно, що ти відчуваєш повагу та підтримку від керівництва і колег, бо це дійсно важливо. І хоча в нас дуже багато проектів та роботи, в яких ти приймаєш участь- дуже вдячна тобі за те, що знайшов час на хвилинку позитиву!

Підтримали: Vlad Protsco