16 травня 2023 0:26

Jack Yurchenco, Software Engineer в ValueTek

Проходил интервью в даную компанию на Angular разработчика тех лида. Подготовился, думал проверят серьезно по Angular, по JavaScript и TypeScript, по RxJs реактивному програмиррованию, По различным сложным модулям например как NgRx или UI модулям. Вообщем все то что осваивал и практиковался годами не спросили, а спросили больше по верстке где не зная ответа разобраться занимает минуты. Когда спросил почему не задают вопросы по сложным вещам в которых имею годы опыта мне ответили «А зачем?», что дало мне понять, что я не туда попал.

Добрий день,
Дякуємо Вам за щирий відгук. Ми вдячні за ваш час і зусилля, які ви витратили, щоб прийняти участь у нашому процесі співбесіди.
Вибачте, що запитання не відповідали вашим очікуванням. Бачемо, що є простір для росту для учасників інтерв’ю з нашого боку, і ми обов’язково врахуємо це в майбутньому. Наша мета — створення сприятливих умов для якомога продуктивніших співбесід, тому ваш зворотній зв’язок має велике значення для нас.
Наші цілі включають у себе створення високих стандартів у процесі рекрутингу, і ми прагнемо, щоб кожен кандидат залишався з позитивними враженнями.
Ми впевнені, що дуже важливо, щоб обидві сторони, які беруть участь у процесі рекрутингу, проявляли повагу та професіоналізм.
Ще раз дякуємо Вам за Ваш час та бажаємо всього найкращого!

Підтримали: Yana Martovytska