Працюю в Liga Zakon вже два роки на позиції UI/UX Designer, і тут справді крута команда. Колеги — професіонали, з якими легко знайти спільну мову, завжди готові допомогти та підтримати. Робоча атмосфера тепла й комфортна, відчувається реальна підтримка.

Проєкт, над яким працюю, дуже цікавий і постійно кидає нові виклики, що мотивує розвиватися й вчитися. Тут не просто виконуєш роботу, а ростеш як спеціаліст. Для мене важливо працювати в такому стабільному та надійному середовищі, де цінують твою працю й підтримують на кожному кроці.

Чудовий відділ рекрутингу — завжди на зв’язку, усе організовано просто й з турботою.

Підтримали: Olha TkachenkoNatali N

Богдане, Дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що ти відчуваєш підтримку і комфорт в команді Liga Zakon. Продовжуємо зростати і далі разом;)

Працюю в компанії близько півроку.
В процесі пошуку роботи проходила багато технічних співбесід, спілкувалася з різними HR спеціалістами.
В LIGA ZAKON комунікація з HR була на високому рівні. Все було професійно, чітко та зрозуміло.
Технічна співбесіда теж дуже сподобалась — питання були цікаві та професійні. Швидко отримала фідбек.
Люди в команді дуже досвідчені та професійні. Завжди допоможуть та підкажуть, якщо є питання. Задачі на проєкті цікаві. ЗП платять вчасно.
Компанія розробляє свій власний продукт, тому всі співробітники зацікавлені в тому, щоб робити свою роботу якнайкраще.
Дуже приємно працювати з людьми які захоплені своєю справою!

Олю, дякую за відгук.
Раді, що ти є частинкою LIGA ZAKON, впевнена далі ще цікавіше буде;))))

Колеги, вітаю.
Я приєдналась до команди в квітні цього року. Працюю в відділі Академії, який спеціалізується на проведені онлайн та офлайн заходах. За цей період отримала багато позитивних вражень (незважаючи на те, що клієнти в роботі зустрічаються різні і до кожного потрібен свій підхід). Мені подобається працювати в компанії, яка не стоїть на місці, а завжди прогресує і підтримує в усьому. Особлива подяка рекрутеру Ткаченко Олі, яка була зі мною на перших етапах моїх починань і я відразу отримала позитивні враження про компанію LIGA ZAKON. Вдячна своєму керівникові за допомогу в будь-яких питаннях і вирішеннях різних робочих моментів. Люди в команді неймовірні, перетинаюся в роботі з різними відділами компанії, всі спеціалісти своєї справи, які завжди простягнуть руку допомоги і знайдуть вирішення у багатьох питаннях.

Вікторія, дякуємо за твій відгук і теплі слова! Ми раді, що ти стали частиною нашої команди і продовжуєш робити важливий внесок в спільну роботу. Твої враження надихають і мотивують нас продовжувати рухатися вперед та підтримувати розвиток кожного члена команди)))))

Знаходжусь на етапі оформлення оферу і хочу написати пару слів з приводу компанії. Дуже сподобалась рекрутерша, яка завжди чітко і вчасно відповідала на будь-які питання та передавала інформацію а також хочу подякувати інтерв’юерам які проводили технічну співбесіду. Було легко, весело та з досить цікавою не тривіальною задачею. Сподобалось також що ми говорили чітко про досвід, про виконання задач та які були задіяні для цього інструменти. Це показує, що компанія дійсно цінує професійний розвиток і реальний досвід кандидатів.

Я впевнений, що співпраця з вашою компанією буде взаємно вигідною і плідною. З нетерпінням чекаю на можливість долучитися до вашої команди та разом досягати нових вершин!

Даниле, дякую тобі за такий щирий відгук! Дуже приємно, що змогли тебе вразити ще до початку роботи) Далі точно буде ще краще та цікавіше, чекаємо на тебе в команді!

Приєднався до команди близько 6ти місяців тому та за цей час, через специфіку роботи, мав можливість попрацювати майже з усіма відділами в компанії та склав для себе дуже позитивні враження.

1) Власники
Власники компанії — це про особисту самовіддачу, лідерство, та результат. Дуже глибоко розуміють свою компанію та її процеси. У ході роботи, зазвичай виступають у позиції ментора, що дає можливість отримати експертні настанови для виконання своїх завдань. Той випадок, коли дійсно присутня повага у взаємовідносинах.

2) Топ-менеджмент (Борд)
Це про кваліфікацію. Дуже професійна та лояльна цінностям компанії команда. Цікаве спостереження з мого боку, що співпраця з ТОПами не відрізняється від співпраці зі спеціалістами з боку комунікації — всі дуже відкриті до нових думок, проектів, та ініціатив. Завжди є можливість

3) Команда
Супер відкрита атмосфера та фокус на вирішення проблем. Ледарів тут не люблять:) Власне, не можу сказати, що це не є позитивним моментом.

4) Культура компанії
Загалом, культура компанії — це про взаємоповагу та результат. Неважливо, яка в тебе позиція, якщо ти готовий ініціювати ідеї та брати відповідальність за їх виконання, то тебе тут будуть цінувати та давати інструменти для їх реалізації. Варто бути готовим до виконання раніше не відомих тобі завдань та швидко навчатись, але всі з розумінням будуть ставитись до твоїх нових намагань, якщо будуть відчувати мотивацію та відданість.

5) Соціальна відповідальність
Це є сильною стороною компанії, від донатів до офіційного оформлення та сплати податків. Дуже проукраїнська позиція та допомога ЗСУ.

Як загальний фідбек — крута компанія, яка наразі проходить суттєву трансформацію, що може відкрити багато можливостей для потенційних співшукачів.

Владе, дякую за такий відгук! Класно, що ти відчуваєш повагу та підтримку від керівництва і колег, бо це дійсно важливо. І хоча в нас дуже багато проектів та роботи, в яких ти приймаєш участь- дуже вдячна тобі за те, що знайшов час на хвилинку позитиву!

Вітаю колег, які відчули себе частиною нашої чудової команди і сподіваюсь, що це відчуття буде надихати вас на довгий час!
Я працюю в компанії майже 25 років у напрямі інформаційного наповнення та супроводу продуктів і можу відверто сказати, що ця компанія для багатьох із нас — повноцінний пласт життя, просто в іншому вимірі, ніж особисте. Це синергія великої кількості людей, які пов’язали своє життя з компанією багато років тому і великої кількості молодих та завзятих фахівців, які вносять у розвиток компанії нові ідеї, сучасні погляди на роботу з інформацією, розвиток технологічних інновацій і методи роботи з ринком IT-продуктів.

Компанія ніколи не стоїть «на місці» й живе за принципом постійного погляду в майбутнє. За цей час було так багато цікавих та амбітних проєктів, які розвивалися, удосконалювалися, переформатовувалися й нині знайшли своє відображення в потужному продукті, аналогів якому немає на українському ринку. Тепер компанія робить упевнені кроки для функціонування на міжнародних ринках, і те, що ще вчора здавалося мрією, сьогодні — уже реальність із великими перспективами розвитку і компанії, і людей, в усіх напрямах.

За весь час існування компанії, а це понад 32 роки, неможливо не відзначити доброзичливість атмосфери, підтримку одне одного, особливо у важкі часи, які траплялися за цей період на всіх рівнях. Не передати, як ми пишаємося тим, що з перших днів карантину, а потім страшних днів початку вже масштабної війни, були створені високотехнологічні умови для безпечної роботи наших співробітників які дали нам змогу жодного дня не зупиняти роботу над випуском наших продуктів, з якими працюють фахівці усіх сфер бізнесу й органів державної влади. Люди, які працюють поруч — це просто професійний скарб, відповідальність кожного з них на своїй ділянці роботи, попри безліч страшних подій, справді вражала тоді та надихає тепер.

Як у будь-якому живому організмі, безумовно, є процеси та питання, які вимагали й вимагають нових викликів, поглядів, переосмислення, але компанія не боїться визнавати певні недоліки, удосконалюватися, вкладатися в розвиток співробітників та ініціювати його, щоб рухатися за обрій та утримувати місце лідера, на яке по праву заслуговує!

Дорога Іринко,
Дякуємо за такі теплі слова. Ваш великий досвід і глибоке розуміння нашої корпоративної культури вражають і надихають, а Ваші слова підтверджують, що ми разом створюємо не просто продукт, але й спільноту однодумців та професіоналів, які підтримують одне одного в будь-яких умовах.Ми пишаємося тим, що маємо таких відданих і натхненних співробітників, як Ви. Спасибі за Ваш внесок у розвиток нашої компанії і за те, що Ви з нами!

Працюю в LigaZakon уже 5 місяців і можу сказати — команда вогонь, атмосфера доброзичлива, цікаві та перспективні проекти.
ТОП-менеджмент завжди підтримує та надихає на відкриття нових горизонтів.

P.S. HR команді особлива подяка за професіоналізм!

Сашо, дякуємо за твою оцінку) Раді, що ти став частиною нашої команди, будемо рухатись разом до нових перемог! 😎

Приєднався до компанії 8 місяців тому.
Хотів би відзначити комфортну, доброзичливу культуру у продуктовій команді та команді розробки. Знадобився час аби звикнути до внутрішніх процесів всередині компанії, але це типова історія для багатьох вже сформованих колективів. Подобається атмосфера відкритості, цінування ініціативи.

Олексію, дякую за фідбек! Ми дійсно дуже цінуємо ініціативу та постійно працюємо над створенням амосфери відкритості, прозорості та довіри. Круто, що це відчувають наші працівники — значить, ми на вірному шляху)

Я приєднався до LZ у 2023 році.
Одразу хочу відзначити професійність команди рекрутингу. Вони якісно описали, кого саме шукають, добре організували переговори та на кожному етапі давали вичерпний зворотний зв’язок.
Також хочу відзначити СЕО, яка під час одного з раундів переговорів вразила своєю відкритістю та потужною енергетикою.
Колектив LIGA ZAKON — це окрема історія. Тут працюють справжні професіонали, з якими дуже комфортно та легко робити найскладніші проєкти. І все це у супроводі неперевершеного почуття гумору переважної більшості колег.
Дуже радий бути частиною такої крутої команди)))

Ярославе, дякую за фідбек! Дуже рада, що ви стали частиною нашої команди :)

Протягом чотирьох місяців роботи в компанії як дата аналітик, я відчув себе частиною чудової команди. Тут я зустрів професіоналів, готових підтримати та поділитися знаннями, що робить кожен робочий день продуктивним і цікавим. Завдання, над якими я працюю, викликають інтерес і дозволяють моїм навичкам рости.

Процес рекрутингу був швидким і ефективним, що позитивно вплинуло на моє перше враження від компанії. Зарплата справедлива і відповідає моїм очікуванням та вкладу в роботу.

Загалом, я задоволений своїм досвідом та ціную можливість розвиватися разом з компанією.

Дмитре, дякую, що ділишся своїм досвідом! Ми дуже раді, що ти став частиною нашої команди 😎 Вірю, що попереду ще багато цікавого і круто, що ми можемо будувати майбутнє нашої компанії з такими професіоналами як ти!

Нещодавно проходила співбесіду на вакансію Strategic Marketing Specialist для нового продукту в UK. Рекрутер сама знайшла мій профіль, оцінила, що я підходжу за досвідом і знаннями та запропонувала поспілкуватись.

Всього я пройшла 3 співбесіди, де на різних етапах, обовʼязки та вимоги до цієї посади чомусь змінювались (зовсім різне я почула від рекрутменту та від коуфаундера). На перших двох етапах у мене детально питали за досвід в діджиталі, який виявився абсолютно недоречним до посади вкінці. На усіх трьох зустрічах мене щоразу питали одне і те саме, тому було би добре, якби команда Ліги робила нотатки зі співбесід, щоби не витрачати зайвий час та розмови кудись прогресували.

На фінальній зустрічі з коуфаундером я отримала лекцію про те, що є маркетингом, що ні, а також дуже нетактовне завершення інтервʼю, коли після моєї відповіді, яка не сподобалась коуфаундеру, він усміхнувся та сказав, «тут все зрозуміло, колеги, можемо закінчувати це інтервʼю». Такт і повага до кандидатів має бути присутня завжди, особливо, якщо ці люди на вас ще не працюють.

Тому наполегливо рекомендую подаватись в цю компанію, особливо в відділ маркетингу, більш товстошкірим кандидатам ніж я або окей сприймати таке ставлення та бути готовим витратити свій час.

Сподіваюся, компанія поліпшить свої рекрутмент процеси, краще відсіюватиме непідходящих кандидатів, щоб не витрачатиме ні їх, ні свій час, синхронізує свої вимоги до вакансій, а також додасть трохи ввічливості в спілкування з кандидатами.
П.с. До такту рекрутмент команди претензій не маю.

Добрий день, мене звати Марина, нажаль, ми не знайомі, так як я недавно приєдналась до HR команди, але повністю розумію Ваше розчарування і згодна з Вами, що повага до кандидатів — це фундаментальна якість, яку компанія повинна проявляти в своїй роботі.
Головна мета нашої команди — побудова найкращих процесів, в тому числі і в області рекрутингу, щоб подібні ситуації не повторювалися.
Стосовно проведення та завершення інтерв’ю, я згодна з Вами, що такі моменти вимагають більшої поваги до кандидата. Це важливо як для підтримки добрих ділових відносин, так і для збереження репутації компанії.
Дякую вам за Ваш зворотній зв’язок і впевнена, що в подальшому наша командна взаємодія буде побудована на повазі та професіоналізмі.
Дякую за ваше розуміння і конструктивний внесок у поліпшення нашої роботи.

Проходил интервью в даную компанию на Angular разработчика тех лида. Подготовился, думал проверят серьезно по Angular, по JavaScript и TypeScript, по RxJs реактивному програмиррованию, По различным сложным модулям например как NgRx или UI модулям. Вообщем все то что осваивал и практиковался годами не спросили, а спросили больше по верстке где не зная ответа разобраться занимает минуты. Когда спросил почему не задают вопросы по сложным вещам в которых имею годы опыта мне ответили «А зачем?», что дало мне понять, что я не туда попал.