28 грудня 2023 16:07

Viktoriia Ivakhno, Head of AO в Lextensio

Відсвяткувала вже другу річницю в компанії Lextensio, звісно ж проходила процес первинного спілкування, відбору, співбесіди, адаптації і кар’єрного росту. Що можу сказати по стану на зараз:

1. Компанія дає прекрасні можливості для кар’єрного зростання, навчання і професійного розвитку. Цікаві задачі, нові виклики, закордонні конференції — далеко не повний перелік можливостей, які я отримала тут.
2. Тут тебе чують. Якщо процеси не йдуть своїм шляхом, і потребую правок або доповнень. Якщо в тебе є нова ініціатива. Якщо тобі потрібен дей офф. Ти завжди можеш розраховувати, що будеш почутим і твої потреби і пропозиції будуть сприйняті та проведено відповідні дії з покращення ситуації.
3. Справедлива винагорода і щедрі бонуси та премії. Я в сфері юридичного консалтингу працюю вже більше 7 років, бачила фінансову інформацію і добре знаю зарплатні ставки основних гравців ринку. В Lextensio найкращі зарплати і щедрі премії. І це не замовні слова похвали. Це факт. Навіть під час війни. Навіть, коли інші компанії економлять на своїх працівниках.
4. Найкраща команда. Ми — сім’я, і це не пустий звук для гучних заяв. Ми підтримуємо одне одного і піклуємось як про робочі стосунки, так і позаробочі потреби і проблеми.

Підтримали:  Olha Sytnik