8 листопада 20:13
Працюю тут вже пів рок в якості iOS розробника на фінтех проєкті.
Перш за все, варто відзначити дуже якісний і структурований рекрутмент процес. Відчувалась прозорість в спілкуванні та взаємних очікуваннях.
Компанія приділяє багато уваги позаробочим активностям, тімбілдингам.
Бенефіти — стандартні для ІТ. Страхування чи компенсація на вибір. На додаток, безкоштовний психолог, компенсація 50/50 на вивчення англійської/німецької. Приємно здивував київський офіс, проведення спортивних тренувань з тренером прямо в залі, який є в офісі.
Особисто поки не стикався з бенчем, але якщо він стається, компанія дає достатньо часу для пошуку нових можливостей.
Компанія не стоїть осторонь поточних воєнних реалій. Продовжує співпрацю з мобілізованими співробітниками зі збереженням зарплатні. Подвоює 1% з зарплати кожного співробітника та передає у різні фонди. Багато хто з колег сам волонтерить і компанія це вітає і заохочує.
Стосовно проекту: вдячний за якісний онбординг. Подобається, що приділяється увага до нових технологій, відхід від легасі.
All in all, рекомендую!