22 червня 2021 11:15
Всім привіт! Вирішив написати відгук пропрацювавши в компанії півроку.
В компанії багато проектів для країн СНД та заходу, але переважна більшість англомовних проектів, на одному з яких зараз і працюю. Тут працює велика кількість справді крутих спеціалістів. Є багато людей, співпрацюючи з якими можна суттєво підтягнути свої технічні навички. Проводяться внутрішні технічні курси, безкоштовні курси англійської з класними викладачами.
Розташування офісу є зручним — поруч метро, парки та недалеко до центру міста. Знаходиться в сучасному та комфортному бізнес-центрі на території якого є кафе, проводяться безкоштовні заняття йоги, є зона барбекю та відпочинку.
Керівництво компанії максимально відкрите до діалогу, з повагою ставиться до кожного працівника, що далеко не завжди зустрінеш. Жодних проблем з зарплатами, вихідними, відпустками. Ведеться постійна робота над покращенням всіх процесів. В колективні весела та дружня атмосфера.
Компанію можу сміло рекомендувати, це гарне місце для вашого розвитку як спеціаліста.