13 червня 2023 8:35
На маю думку, найкращий і найоб’єктивніший час для написання відгуку — пів року роботи в компанії. Коли ти вже встиг ознайомитись з внутрішніми настроями колективу, але ще не достатньо заангажований лояльністю, щоб викривити реальну картину.
Саме тому, на свою маленьку річницю ділюсь щирим відгуком про роботу в компанії Leobit.
1) Співбесіда — вже на етапі першого контакту мене вразив професійний підхід рекрутера, яка показала високий рівень знань у вузькому напрямку сейлз, і змогла дати відповідь на всі актуальні запитання, що дозволило пришвидшити прийняття рішення з обох сторін.
2) Траял період — сенсатів етап для новачка, який завжди показує впорядкованість операційних процесів і сигналізує внутрішній настрій в тімі. Свій траял, я закрила раніше терміну, швидко пройшовши процес анбордінгу завдячуючи «хеду департаменту», яка також привітно зустріла запропоновані мною зміни в процесах.
3) Лояльність компанії — більшість працівників в Leobit-i — старожили, що свідчить про хорошу синергію між професійним ростом членів команди, та бізнес інтересами. Growth from within — це корпоративна теорія, яку можна відслідкувати на живих кейсах в компанії. Якщо ви шукаєте простір для професійного та особистісного росту — Леобіт це місце, яке дасть вам максимум.
4) Енваярмент — колектив в Леобіті супер приємний, починаючи з С-левела. Відкритість, готовність давати/приймати фідбек, вміння жартувати та визнавати помилки — квінтесенція політики компанії.
Загальне самері можна фіналізувати улюбленою фразою CEO «smart and the smartest» — це те, що об’єднує в Леобіті людей, процеси, та політику.
З додаткових приємних бонусів, новий гарний офіс, де зручно і комфортно працювати:)