Lemon.School

Київ, Харків

15 вересня 2023 22:42

Stanislav Lukianchuk

Вітаю Вас на борту джуна з SEO optimization 🤭. То ж читайте мій відгук, якщо цікаво дізнатися правду про цю «канторку», а казати правду я люблю і нажаль скажу все що думаю.
Курсом задоволений!!
Перше хочу відмітити викладачів, Чайковську Олену та Юлію Щупак. Це дві чарівниці які справилися з усима питаннями, навіть дурними😁 Поряд з однією я все вмію і знаю,а з іншою мене візьмуть в любу компанію. Коротше кажучи навчать і влаштують навіть мавпу😎
Сподобалося — подача матеріалу, відношення до спудеїв, рівність студентів.
Із мінусів можна було б відмітити що зайняття замість 2-ох годин тривали 4-ри, хоча , давайте чесно, це потрібно нам, тому я не рахую це мінусом. Завдяки цьому в наших головах помістилося більше скілу та практики. Тож тепер залишилося влаштуватися на роботу мрії і життя вдалося.
Планую підти на курс реклами, але тільки за умови якщо там будуть такі ж викладачі.
Тому про «канторку» це був жарт, як Ви зрозуміли🙂
Надіюсь мій відгук буде Вам корисний.

Станіславе, дякую! Надзвичайно приємно отримувати такий фідбек!Радію, що могла бути Вам корисною!

Станіславе, вітаємо!) Вдячні за ваш відгук. Радіємо, що вам сподобались курс та формат викладання. Успіхів вам та сподіваємось ще почутись із вами на курсі з маркетингу!😉