13 травня 15:00
Пройшов майже рік, як я співпрацюю з Leetio, і я вже маю що вам розповісти.
У мене є досвід роботи в компаніях значно більшого розміру, але точно не кращої організації процесів. Маючи за плечима досвід багатьох років комерційної розробки, жодна компанія не дасть вам просто кодити по 40 годин на тиждень, не експлуатуючи ваш досвід. І саме ось цей процес мого «додаткового застосування» для мене є найважливішим, тому що емоційний ресурс не безмежний, а моральна стійкість зараз у всіх не на висоті. І з цим тут все в порядку. Дуже ненав’язливо та органічно. І всі ті естімейти, співбесіди та навіть «zoomчики» починають потроху приносити задоволення, а не бажання сховатися в гори, якомога далі від технологій та людей. Тож особисто для мене Leetio є своєрідним реабілітаційним центром від вигорання.
Команда поки не велика, але на мою думку, на то є пара факторів:
По-перше, це підхід до найму, де просто мати добрі технічні навички недостатньо. Без почуття гумору, бажано чорного, ви не почуватимете себе тут гармонійно.
Ну і по-друге — це, звісно, період, який зараз переживає наша країна — найскладніший період в історії, що також створює ряд величезних перепон для економічного зростання. Але всі ми працюємо заради грошей, і щодо цього аспекту маю сказати, що взагалі ніяких питань. Як то кажуть «день у день».
Тут є професіонали, є допомога, є можливість росту, є цікаві активності, коротше, є все те, за що так не люблять нас працівники не IT сфери. І все це на дуже комфортному рівні.