LECTRUM

до 20 спеціалістів
Київ

22 серпня 2024 14:47

Orest Polusyn

Не люблю залишати негативні відгуки, але цього разу інша ситуація. Спочатку все виглядало добре: купив курс по React.js, і навіть після затримок через технічні проблеми, здавалось, що все під контролем. Проте згодом почали виникати проблеми. Якість відео була розмитою, викладач лише читає готовий код, пояснення мінімальні, якщо код працює цитую: «Тут Ви будете отримувати», якщо код не працює «Невідомо (не знаю) чому не працює, йдемо далі», практичні поради мінімальні або відсутні. Після звернень до менеджера, відео вигрузили в нормальній якості на гугл диск, додатково надали ще один курс попереднього потому. Проте окрім якості відео більше нічого не змінилось.
Посилання на внутрішні ресурси часто не працювали, а збірка коду (Webpack в 2024 році) виявилась нестабільною. Приклади коду появились після декількох повідомлень, що вони відсутні, до цього можу припустити, навіть ніхто не думав чи наявні вони чи ні. Якщо хтось йде на навчання, я розчарую, позиціонується це як підвищення кваліфікації, внутрішніми документами, тобто розказують за одне, а отримаєте інше. Себе забезпечують на всі 100, кошти не повернуться, якщо тобі надали доступ до платформи чи «за умови звернення до Виĸонавця після відвідування першого уроĸу наступного дня до 19:00 за Київським часом». Попередньо припускав, що це пов’язано з якістю курсів, однак тепер є розуміння, що через кошти. Тому на повернення коштів можете не розраховувати, тому що з їхньої точки, все наведене це суб’єктивно і усі послуги надано якісно. Усунення усіх проблем були після повідомлень про їх наявність. Можна припустити, що матеріали, їх наявність чи працездатність ресурсів не перевірялись.