LECTRUM

до 20 спеціалістів
Київ

12 квітня 2023 17:04

Алексей Морозов

Хотів би поділитися своєю думкою про курси з Front-end від школи Lectrum, які я нещодавно проходив. Ці курси є чудовою можливістю для тих, хто хоче почати свій шлях у цій галузі або поліпшити свої навички.

По-перше, хочу зазначити, що матеріал, представлений у курсах, був поданий дуже чітко і легко засвоювався. Я не мав досвіду у Front-end розробці, але завдяки курсам я швидко зрозумів основні поняття і почав створювати свої власні проекти.

По-друге, я б хотів підкреслити, що викладачі були дуже професійними та готовими допомогти в будь-який момент. Вони завжди були доступні для запитань і допомагали мені розібратися в технічних тонкощах.

Крім того, я б хотів зазначити, що курси представлені в дуже зручній формі. Усі матеріали були доступні онлайн, що давало мені змогу навчатися у зручний для мене час і у своєму темпі. Крім того, курси були структуровані таким чином, що я міг пройти їх у будь-якому порядку, що було дуже зручно для мене.

Загалом, я б порекомендував ці курси всім, хто хоче почати свій шлях у Front-end розробці або поліпшити свої навички. Це чудовий спосіб отримати нові знання та досвід, а також прокачати свої технічні навички. Я впевнений, що ви не пошкодуєте, якщо оберете ці курси для свого навчання.