16 листопада 2025 23:29
Ліга — це мій перший комерційний досвід як вебдизайнера після завершення курсів. Працюючи майже 8 місяців, я реально отримую велике задоволення від кожного процесу, проєктів та клієнтів, від внутрішніх мітів та супер корисного та важливого фідбеку від команди (його тут багато).
Мої навички виросли у рази завдяки постійному потоку задач та клієнтів з різними баченнями та вимогами. Мозок працює на максимум: постійна креативність, пошук рішень та структурований підхід.
У Лізі правильно та класно побудовані робочі процеси, все чітко, структуровано та без хаосу.
І команда) ВАУ! Це люди, які реально шарять, придумують та реалізують, діляться досвідом, допомагають із труднощами, ставляться до своїх клієнтів та задач максимально серйозно та з натхненням. Наші міти дуже ввічливі, щирі та вже з внутрішніми жартами.
Ліга для мене — це величезна можливість внутрішнього та професійного росту, де кожен раз робота з новим клієнтом — це поєднання структури та креативу, а кожен міт з командою — це підтримка, жарти та допомога. Відчуваю, що я на своєму місці та серед своїх людей, де хочеться творити.
До речі, понеділків я тут не боюся)