9 липня 2024 10:42

Vitalii Shatula, Senior Project Manager в NDA

Всім привіт!

Працюю в Leadsdoit на позиції PM другий місяць і вже можу поділитись враженнями що склались.

Відверто кажучи, для мене теж був досить новим етап проходження поліграфу, оскільки в минулому такого досвіду не було. Проте, пройшовши через весь шлях рекрутингу хочу сказати, що воно того вартує. Поперше, компанія покриває витрати на цей крок і ви нічого не втрачаєте, а по-друге, познайомившись із колегами ти розумієш, що цей степ значним чином відсіює хоч мінімально токсичних, або недобросовісних людей.

Працювати комфортно, про тебе дбають, HR — процеси побудовані таким чином, що онбординг проходить максимально рівномірно, + забезпечують всім необхідним для роботи (Техніка, коворкінг, плюшки, спільні активності...).

Структура команди побудована досить чітко, ставляться зрозумілі цілі на період роботи, тебе чують, коли в тебе є ідеї, та погодження їх імплементації не займає багато часу, бюрократія відсутня.

На мою думку компанія буде крутим метчем людям з підприємницьким мисленням, відкритим та цілеспрямованим, а також тим, хто хоче зростати в команді однодумців.

Дійсно, процес рекрутингу займає трохи часу, але завдяки йому ви зрозумієте наскільки ваші цілі співпадають із цілями компанії та чи цікаво вам буде співпрацювати разом.

Як каже Пан Птушкін — Рекомендасьйон.