На сайті leadsdoit.com відсутня юридична інформація про компанію Leadsdoit.
Згідно whois.com дата реєстрації сайту 24 липня 2015 року.
Запитуйте юридичну інформацію у рекрутерів, якщо відмовляються надавати то також відмовляйтесь виконувати тестове завдання та відмовляйтесь надавати будь-яку персональну інформацію про себе.
Я працюю в Leadsdoit майже з самого створення команії й бачив з чого все починалось й до чого прийшли )))
Отже почнемо з головного.
Що вітається в компанії?
1. Чесність — це мабуть одна з базових характеристик, якщо з цим проблеми, то далі можна не читати, тебе так чи інакше відсіять
2. Відповідальність. Зрозуміло, що у кожного можуть бути якісь проблеми, особлив в цей період, але якщо людина пропадає, забиває на роботу і таке інше, то їй з нами не по дорозі.
3. Ініціатива. Тут нема чогось конкретного. Це може бути ініціатива саморозвиватись, чи пропонувати як покращити продукти, чи бізнес-процеси. І я розумію, що це не завжди можливо, але якщо ти ніяк не проявляєш себе, то рано чи пізно твоя робота перетвориться в рутину й ти сам(а) захочеш покинути компанію, таке життя.
В замін ти отримаєш:
1. Чесність. Тут взаємна штука. За весь час існування компанії, я не пригадую щоб когось надурили.
2. Турботу. В компанії вибудували й продовжують далі створювати комфортну атмосферу співпрації й взаємодопомоги. В нас прийнято допомогати один одному. Крім цього можна прийти до свого керівника в любий момент й розповісти, що не подобається, чи може звернутись за допомогою в якихось особистих питаннях. А ще є постійні 1-to-1 — це щось на кшталт психотерапії (ну я цим так користуюсь, можна комусь понити ))), тебе вислухають, а потім спробують вирішити твої проблеми. Таня, якщо ти прочитаєш цей комент, дякую, що запровадила це )))
3. Розвиток. За цим багато чого стоїть. Це і професійний розвиток, де можна щось вивчити. І можливість прийти з ідеєю й якщо вона цікава, то отримаєш ресурси на реалізацію з відповідними бонусами (тут вже домовляйся).
Кому цікаво буде працювати у Leadsdoit?
1. Junior. В нас постійно з’являються нові проекти, й туди частенько можуть набирати людей майже без якогось досвіду. Якщо хочеш в войтівайті то спробуй — тобі сподобається ))
2. Middle. Є досить багато й довготривалих проектів де можна підтягнути свої скіли, звичайно тобі має бути то цікаво
3. Senior. Як написав вище, проекти постійно створюються й тобі дадуть ресурси щоб спробувати щось, що ти хотів(ла) давно та на те не було ресурсів чи приходив(ла) на існуюсий проект.
Так, це мій суб’єктивний погляд, але це правда, принаймні я так вважаю й в мене є купа підтверджень вищенаписаного.
Сорян за такий довгий комент )))
Майте гарний день. Все буде Україна!
Привіт!
Я працюю в компанії майже пів року. Займаємось розробкою додатків та ігор. Хочу поділитися з вами своїм досвідом роботи у цій компанії.
Найбільше мені подобається те, що наша компанія завжди висуває на передній план інновації та технологічний прогрес. Окрім того, наша команда — це дійсно професійні та талановиті люди. Це міцна команда фахівців, яка здатна вирішувати складні завдання та досягати високих результатів. Я завжди можу сподіватися на підтримку та поради від своїх колег.
Наша компанія також дбає про своїх працівників і надає їм можливості для розвитку та підвищення кваліфікації. У нашій компанії є багато можливостей для навчання та розвитку, таких як курси, тренінги та внутрішні менторські програми.
HR Яшутина Катерина написала на Djini та запропонувала вакансію Junior Unity Developer. Усі наступні мої відповіді та питання типу «Вакансія вже не актуальна чи можемо зідзвонитися і обговорити?» були проігноровані
Здесь не принято делиться фидбеком.
Доброго дня, Дмитро!
Дякуємо вам за відгук та ваш час.
Нам прикро чути, що у вас залишились такі враження про нас.
Раніше, в травні, спілкувались з вами щодо позиції Junior System Engineer, але наше спілкування перервалося на етапі тестового завдання.
Ми очікували на результати з вашої сторони, робили спроби з вами зв’язатися. Але на жаль не отримали від вас зворотного зв’язку. Тож прийшли до висновку, що вам не цікаво продовжувати комунікацію по вакансії.
Нам шкода, що ми не змогли повноцінно продовжити наше спілкування. Пропонуємо оновити наші контакти, та зустрітись на дружньому міті 🙂 Можливо, навіть проговорити нові можливості, адже ми завжди раді знайомств з цілеспрямованими спеціалістами. 🙂
Leadsdoit — это не просто работа с 9 до 18. Это крутая и драйвовая атмосфера в коллективе, вечерние посиделки за настлоками/покером, ламповая фифа по вечерам, необычные корпоративы; сложные, но интересные и не тривиальные, открытые задачи.
Всем рекомендую.
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.