Працював там два місяці в 2017 чи 2018 році — і це було найгірше місце роботи за весь мій наразі шістнадцятирічний стаж в IT. Все що я можу сказати, бачите цю назву — біжіть!)
Це не айтішна компанія, а завод: по підходах, по відношенню до людей, по компенсації — це завод, і то не найліпший, і ще й напівлегальний.
Повна неповага до особистого часу працівників. Брехня при наймі, заявлена посада не відповідала реальним активностям які доводилося робити. Некомпетентний «СТО» — в лапках, бо то самопроголошена личка, яка не відповідала (станом на 2017 рік) реальним здібностям і навичкам.
Власник компанії поводиться як розбещений школяр і самозакоханий нарцис. Тут його репрезентував менеджер, який ніби з девʼяностих виліз але ментально залишився там.
З веселого, що я запамʼятаю на все життя, певно:
— архітекти і сіньйори, які клепали формочки на 10 полів, повна деградація в розтрата ресурсу.
— оплачуваний робочий час строго з 9 до 18, але:
— крім понеділка, бо там мотивуючі промови перед(!!!) початком робочого часу
— і крім піца-вечорів з обовʼязковою(!!!) явкою, теж в позаробочий час.
Thank you for sharing your feedback. We’re genuinely sorry to hear that your experience with Lead Capital Group didn’t meet your expectations. We are constantly working on improving our internal processes, team culture, and communication to ensure a better environment for everyone. Your input helps us grow, and we appreciate the time you took to share your thoughts. We wish you all the best in your career going forward.
Працював, в даній компанії, можу сказати тільки хороше, завжди були інтересні і різноманітні завдання, коли не знав куди рухатись міг вільно задавати питання старшим девелоперам, була можливіть впливати на проект, впроваджувати свої ідеї попередньо обговоривши їх.