LBS corporation

до 20 спеціалістів
Київ

1 відгук

Доброго дня, ком’юніті.
Нещодавно проходив співбесіду в LBS Group. Хочу зазначити, що співбесіда була побудована правильно, без зайвих (як на мій погляд етапів), конструктивно і в теплій атмосфері.
Анастасія Мірошник (IT Project Мanager LBS Group) була організатором хайринг процесу, і смію зазначити, що мені сподобався підхід.
Перед кожною співбесідою (а їх було 2), компанія надсилала адженду співбесіди на e-mail. Крім цього — гайд підготовки та основні технічні питання, які виникатимуть у процесі співбесіди. Це реально мотивує і допомагає подолати бар’єр хвилювання, у всякому разі звести його до мінімуму. За дві співбесіди я познайомився з шістьма членами команди компанії. Враження про них найкращі, відчувається професірналізм за кейсами, що запитували, за питаннями і турбота про атмосферу в компанії. Бажання працювати в компанії високо піднімається, прагнення пізнавати нове і вносити цінність у компанію теж збільшується після спілкування.
Хоча я не пройшов відбір кандидатів на роботу в LBS Group, рекомендую. Судячи з процесу найму, спілкування з кандидатами на співбесіді та допомоги в підготовці — компанія дуже навіть супер! Дякую за досвід.

Підтримали: Ilia KonoplinViacheslav Yezhykhin