12 вересня 2023 14:11
Місяць тому я мала можливість взяти участь у стажуванні на посаду проджект менеджера у Lasoft. Хочу подякувати компанії та моєму наставнику Арсенію за здобуті знання і практичний досвід. Протягом 5 тижнів стажування мені вдалось розглянути усі основні теми для ведення проектів, управління ризиками і роботи з командою. Окрім теоретичного вивчення та обговорення, я брала участь у створенні проекту для студентів, що дало змогу побачити та зрозуміти як насправді відбуваються мітинги, ведеться документація та навчилась працювати з Jira. В цьому мені допомагала проджект менеджер Наталя, яка завжди була рада детально все пояснити. Окрім цього компанія постійно проводить внутрішні тренінги. Я брала участь у internal навчанні з бізнес аналізу. Це було цікаво і дуже корисно.
Вцілому атмосфера в компанії дуже дружня і привітна. З перших днів ти відчуваєш себе «своїм» і це дуже круто. Менеджмент на високому рівні. Тут кожен знає хто і за що відповідає, немає хаосу, що є дуже важливим. Окрім цього хочу підреслити професійну роботу HR Ірини, яка завжди тримала «руку на пульсі» і цікавилась чи комфортно мені проходити стажування. Я дуже задоволена, що мала змогу бути частинкою Lasoft.
Бажаю успіхів, багато клієнтів та процвітання для Lasoft. Дуже хочеться, щоб таких компаній на українському ринку було більше:)