23 жовтня 2024 1:19
Відгукнулась на вакансію Локалізатор. Отримала листа десь через тиждень з питанням про співпрацю з російськомовними колегами, очікування від компанії і про фінансові очікування. Відразу дала чітку відповідь, рекретутер повідомив, що передасть моє резюме на розгляд. Через тиждень уточнила, чи є фідбек по резюме, відповів рекрутер, що всі зайняті, бо період звітності. І ще пройшло 3 тижні і відповіді немає. Здавалось, що у разі, якщо вже було спілкування у пошті, то культурно надати кандидату фідбек, а не просто зникнути з радарів.
Шановна Світлано, мене звати Тетяна Кочерева і я відповідаю за HR процеси в lalafo.
Я дякую вам, що поділилися своїм досвідом.
Ми щиро шкодуємо, що процес зворотного зв’язку зайняв більше часу, ніж очікувалося, і розуміємо ваше невдоволення. Це не відповідає нашим стандартам, і ми вже вжили заходів, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Ваше зауваження важливе для нас, і ми дякуємо вам за терпіння та чесність. Ми завжди прагнемо покращувати наші процеси і цінуємо кожного кандидата, який виявляє інтерес до нашої компанії.
Ще раз приносимо вибачення за незручності.
З повагою, Тетяна