lalafo

Київ, Черкаси, Баку (Азербайджан), Бішкек (Киргизстан), Познань (Польща)

15 червня 2023 9:40

Антон Шкварский, Product Manager з 2018 року

Привіт!
Я працюю в компанії lalafo вже більш як 5 років у відділі розвитку контенту і можу сказати, що це дійсно гарна компанія для роботи. Переконаний, що lalafo — це не просто компанія, а команда людей, які працюють разом, щоб змінити ринок купівлі та продажу товарів та послуг.

Одна з найбільших переваг роботи в lalafo — це відкрита та дружня корпоративна культура. Компанія прагне створити середовище, де кожен працівник відчуває себе важливим та цінним. Ми працюємо разом як одна велика родина, підтримуючи та надихаючи один одного.

lalafo також пропонує безліч можливостей для особистого та професійного розвитку. Я мав шанс брати участь у тренінгах та семінарах, що допомогло мені розширити мої знання та навички. Компанія завжди підтримує працівників у їхньому рості та розвитку.

Що стосується робочих умов, lalafo надає комфортне та сучасне робоче середовище. Ми маємо доступ до передових технологій та інструментів, які допомагають нам ефективно виконувати нашу роботу. Також, компанія вкладає значні зусилля у підтримку роботи-життя балансу своїх співробітників. Різного роду корпоративи, сходити на пиво чи просто посидіти ввечері з колегами. Поїздки, як по території України, так і за її межами, але за кордон їздили до початку війни, ненавиджу русню, щоб вона здохла.

Компанія робить свій внесок в нашу перемогу. Підтримує декілька проектів різних напрямків, які наближують, таку очікувану, перемогу України. Більше Ви зможете дізнатись коли приєднаєтесь до нашої команди.

Усім співробітникам lalafo надається можливість вносити свій внесок у розвиток компанії та зміну глобальної економіки різних країн. Це чудове місце для тих, хто бажає бути частиною інноваційного та динамічного середовища.

Я вдячний за можливість працювати в lalafo. Це компанія, де я відчуваю себе цінним та де маю можливість рости як професіонал. Я рекомендую Lalafo як місце праці для тих, хто хоче бути частиною команди, що змінює світ електронної комерції.

Якщо вас цікавлять мінуси, то де їх немає? В lalafo така ж історія. Просто у кожного різні критерії та що для однієї людини нормально, для іншої ні. Хтось вважає одну річ критичною у компанії, для іншого вона не значна. У моєму випадку, на момент написання відгуку, плюси значно перекривають мінуси.