3 листопада 19:07
Працюю в Laba Group вже 8 років.
Пройшов шлях від Sales Manager до Digital Marketing Specialist, а потім — до позиції Head of Marketing Global із командою близько 50 людей.
Я застав різні етапи компанії — від періоду, коли ми були стартапом, до часу агресивного масштабування на західні ринки та запуску нових продуктів.
За 8 років лише двічі було відчуття, що я «не росту» і хотів піти. Але обидва рази компанія знаходила спосіб створити для мене нові можливості для росту.
Laba постійно змінюється. Тут швидкий темп, високі вимоги і динамічне середовище. Відверто — work-life balance я тут ніколи не відчував, та й не прагнув цього. Якби компанія його культивувала, ми б, ймовірно, втратили багатьох ефективних спеціалістів (включно зі мною), бо людям, які хочуть розвиватися швидко, потрібен драйв.
Мені важливий продукт — і я в захваті від того, як продакшн-команда ставиться до його покращення. Але мене також хвилють бізнес-цілі. Думаю, Laba має ефективний баланс між розвитком продукту та ефективністю бізнесу.
Ще один важливий момент для мене — з ким я працюю.
За всі ці роки в Laba у мене з’явилося багато друзів. Я неодноразово святкував дні народження й Новий рік, де більше половини гостей були з нашої компанії. Колись це навіть перетворювалося на спільні подорожі з колегами — і це теж одна з причин, чому я так довго тут.
У роботі я теж відчуваю цю підтримку: навіть якщо ми рідко перетинаємося з іншими командами, я майже завжди можу бути впевнений, що люди відповідально поставляться до своєї частини справи.
Щодо зарплат:
— для entry та junior позицій — зазвичай на рівні ринку (за винятком «сірих» компаній чи деяких ІТ-аутсорсів);
— для middle, senior і
У Laba не платять «за роки», але платять за результат і унікальні навички.
Підсумовуючи:
Я рекомендую приєднуватися до Laba Group, якщо вам цікаво швидко рости, розвивати продукт і відчувати, що ви реально впливаєте на бізнес.
А от тим, хто шукає work-life balance і ріст за рахунок кількості років у професії — тут буде некомфортно
Артеме, дякуємо за такий вичерпний відгук! Щасливі мати тебе в команді 🤗