3 листопада 14:50
Наближається моя друга річниця в Laba Group і хочу поділитися своїм досвідом. Тут, менш ніж за 2 роки, відбувся неабиякий буст моєї професійної карʼєри від Junior PMa до Менеджера креативної команди, що складається з
Дійсно, компанія швидко біжить і націлена на результат. Треба бути адаптивним до змін і відкритим для нового. Що загалом, я вважаю, є базою в такому мінливому середовищі як зараз в Україні, не говорячи вже про загальні тенденції BANI-світу. Я застала запуски нових проєктів, крутих соціальних акцій і запуски нових брендів. Тут можуть під тебе створити посаду, дати поле для твоєї ініціативи, якщо ти вмотивований, маєш ідею і твої цінності співзвучні з компанією.
В резюме вказувала, що маю початковий рівень польської і завдяки цьому потрапила на Польський маркет. І це був метч по всім фронтам) Я обожнюю свою команду — тут працюють справжні професіонали, а завдяки одному з бенефітів у вигляді доступу до наших курсів, ти можеш покращувати свої скіли і навіть світчнутись в межах компанії. Мені подобається різноплановість моєї роботи, і те скільки навичок я для себе отримала саме тут.
А далі тільки більше)