26 січня 2024 19:30
На жаль, перше спілкування з цією чудовою компанією, не таке чудове, яке б хотілося.
Відгукнулася на вакансію сорсера, через 4 дні отримала фідбек, що "сфокусувалися на кандидатах, які більше збігаються з нашими очікуваннями за бекграундом та скілами саме на цю позицію«.Попросила детальний фідбек і тиждень після отримала відповідь, яка мене шокувала. Виявилося, що ця позиція занадто проста для мене (хто сказав що сорсинг легкий?!) і що мені (виявляється) вона не підходить за кількістю комунікації(бо вже є досвід фул-сайкл рекрутингу). Добавили, що хочуть «щоб не було незакритих потреб у спілкуванні», а чого ви вирішили, що вони будуть, навіть не поспілкувавшись зі мною, можливо я саме цього і шукаю?)
Я подаючись на цю вакансію, чудово розуміла свої майбутні обов’язки!)
*Це не є неприйняття(образа щодо) відмови,а просто розповідь щодо необ’єктивності рекрутерки. Бажаю вам розвитку)
Життя дуже непередбачувана штука)) І я рада шо тоді все так сталося і я зараз опинилася в Лаба на іншій позиції.
Вітаю, Ліліє!
Хотіли б внести ясність у ситуацію щодо вашого відгуку на вакансію Talent Sourcer.
Через нашу систему ми бачимо, що й другий мій імейл з поясненнями нашого рішення ви також отримали протягом чотирьох робочих днів після відмови на ваш відгук. Про цей таймлайн ми комунікуємо з кандидатами.
Вакансія Talent Sourcer була грейду Entry/Junior, про що ми зазначали у тексті й у самій назві вакансії. Саме тому ви отримали від нас фідбек про те, що конкретно на цю роль ми не метчимось, бо ваш досвід ширший, ніж ми очікуємо. Пізніше за вашим проханням я деталізувала зворотний зв’язок, пояснивши причини, й ще раз звернувши вашу увагу на те, що це джуніор позиція. Розуміємо, що спеціаліст з досвідом може працювати й на початкових позиціях, але ми хочемо будувати довгострокові відносини й співставляти задачі з можливостями команди.
Сподіваємось, що ми внесли об’єктивність. Дякуємо, що цікавитись вакансіями Laba Group, й пропонуємо вам залишатись на зв’язку для майбутніх можливостей!