Laba Group

Київ, Будапешт (Угорщина), Бухарест (Румунія), Варшава (Польща), Прага (Чехія), Стамбул (Туреччина)

12 липня 2023 21:07

Вікторія Ходаківська

Всім привіт хто тут є!
Подавалась на вакансію Junior HR-Administrator. Результату після співбесіди ще чекаю, але можу впевнено сказати, що поки що спілкування залишає тільки позитивні враження. Відразу пропонують перейти на «ти», якщо мені теж зручно, на моє резюме відгукнулись одразу, в листі з тестовим все було чітко розписано і мені було все зрозуміло. Після виконання тестового зв’язались протягом того часу, яке було домовлено завчасно. Мені були дуже цікаві ті питання і кейси, які задавали як в тестовому, так і на співбесіді, вони звучали як реальні ситуації, які б могли статися в роботі ейчара. Тож шукати рішення до цих ситуацій мені сподобалось :)
Спілкується зі мною Анастасія Хмелевська, а співбесіду проводила HRBP Юлія. Обидві дівчини здались мені дуже приємними.
Поки що результат співбесіди перенесли і я напряму спитала в чому причина, на що Анастасія мені чесно відповіла, що кандидатів багато і ще мають провести співбесіди у кількох. Це цілком нормально для великих компаній, звичайний робочий процес, тож я все розумію і вдячна, що про переніс результатів мене теж попередили, мені не довелось писати Анастасії і випитувати що і як там.

Як висновок напишу: дівчата ейчари в компанії приємні у спілкуванні, про всі етапи мене попереджали завчасно, на мої питання відповідали відкрито. Тому я поки всім дуже задоволена! І який би там результат не був, компанії бажаю успіхів, бо люди там здається кльові :)
Сподіваюсь відгук буде комусь корисним!

Привіт, Вікторіє!)
Дякую за зворотній зв’язок! Рада нашому знайомству)