3 квітня 2021 15:45

Ярослав Характерник, Golang Developer в DocHQ

На сайті Дія City в розділі «Нас підтримують» є список компаній які підтримують «Дія City» (копія сторінки dc.diia.gov.ua в архіві web.archive.org).
В цьому списку компаній є логотип який схожий на ваш.

Чи можете ви підтвердити інформацію про підтримку «Дія City» або голосно спростувати можливу маніпуляцію від «Дія City»?

Відповідь на питання важливе для спеціалістів які підтримали петицію Стоп Дія Сіті!

Спростувати ви можете на форумі в темах з тегом Дія City, в соціальних мережах за тегом StopDiiaCity, а також в ЗМІ.

Ярослав, ми підтримуємо введення правового спецрежиму Дія City. «Київстар» піклується про свою репутацію та оминає алгоритми у відносинах з працівниками, які можуть виглядати, як сумнівні. Наразі окрім заробітної плати, за кожного з них ми сплачуємо понад 40% податків на оплату праці.
Прийняття Дія City дозволить нам на рівних конкурувати з іншими підприємствами IT-галузі за робочу силу, більше інвестувати у розвиток компанії та працювати над покращенням послуг телефонії та Інтернету. У нас є амбіційні плани розширити штат наших IT-фахівців спочатку для задоволення власних бізнес-потреб, а в перспективі розглянути можливість розвивати IT, як бізнес.
Впродовж підготовки законопроєктів про Дія City, ми мали численні зустрічі з їх авторами та депутатами ВРУ. Вони дуже уважно ставляться до наших ідей та пропозицій. Значна частина з них згодом увійшла до кінцевих положень зареєстрованого законопроєкту про спецрежим.
«Київстар» підтримує Дія Сіту, бо виступає за прозорі правила гри, нові можливості для розвитку.

Підтримали: Oleg Kot
Вони дуже уважно ставляться до наших ідей та пропозицій.

Дуже цікаво, а які саме ідеї пропонував «Київстар»? Достатньо буде посилань на ЗМІ або ваш блог.

за кожного з них ми сплачуємо понад 40% податків на оплату праці

«У самих хата горить, але головне — дрібниця, а приємно — у сусіда корова здохла!» ©

Підтримали: ViМаксим Мася

Анастасия Аман, вітаю вас з працевлаштуванням в кращій компанії!

(копія)