4 липня 2023 10:03
Процес проходження інтерв’ю, який тривав більше
В підсумку сказати, був мій досвід негативний чи позитивний важко оцінити, тому що виглядало це більше, як зріз по ринку і відсутність бюджету для ролі.
Цікаво почути про досвід інших і як вони оцінять з часом їх взаємодію з Kyivstar.Tech.
Якщо компанія буде не про процеси, а про результат, то він буде досягнутий.
Про Scrum говорять багато, але не всі наслідують принципи в своїх щодених задачах.
Подивимось, що з цього вийде в Kyivstar.Tech.
Максиме, вітаємо!
Дякуємо за ваш фідбек щодо досвіду проходження інтерв’ю. Нам цінно чути та знати думку наших кандидатів щодо процесу найму.
Працюючи з вакансією, ми дотримуємося в першу чергу принципу якості. Це означає, що ми шукаємо кандидатів, з якими у нас дійсно відбудеться метч, тому рекрутинговий процес триває доти, доки ми не знайдемо потрібну нам людину. Іноді, і 2 місяці :)
Щодо позиції, на яку ви претендували, так, цього разу, на жаль, метчу не сталося. Та наша команда зберігає резюме всіх кандидатів, для можливості відновлення діалогу в разі появи нових кар’єрних можливостей.