Процес проходження інтерв’ю, який тривав більше
В підсумку сказати, був мій досвід негативний чи позитивний важко оцінити, тому що виглядало це більше, як зріз по ринку і відсутність бюджету для ролі.
Цікаво почути про досвід інших і як вони оцінять з часом їх взаємодію з Kyivstar.Tech.
Якщо компанія буде не про процеси, а про результат, то він буде досягнутий.
Про Scrum говорять багато, але не всі наслідують принципи в своїх щодених задачах.
Подивимось, що з цього вийде в Kyivstar.Tech.
Максиме, вітаємо!
Дякуємо за ваш фідбек щодо досвіду проходження інтерв’ю. Нам цінно чути та знати думку наших кандидатів щодо процесу найму.
Працюючи з вакансією, ми дотримуємося в першу чергу принципу якості. Це означає, що ми шукаємо кандидатів, з якими у нас дійсно відбудеться метч, тому рекрутинговий процес триває доти, доки ми не знайдемо потрібну нам людину. Іноді, і 2 місяці :)
Щодо позиції, на яку ви претендували, так, цього разу, на жаль, метчу не сталося. Та наша команда зберігає резюме всіх кандидатів, для можливості відновлення діалогу в разі появи нових кар’єрних можливостей.
Для мене на роботі головне — колектив та виклики (зарплати та процеси за замовченням ОК). У моєму продукті виклики цікаві, МАУ продукта декілька мійльйонів користувачів, гостроту зворотнього звʼязку уявляєте ;) , а робочий колектив не є просто сукупністю людей, які працюють на одній борді, а є саме командою! Я роблю СМом і можу стверджувати, що у нас скрам дійсно працює через принципи та цінності, що я зустрічав рідко у великих компаніях. Можна приколупатися до деяких бюрократичних процесів бек-офіса (внутрішній мем про «оцет»), але то більше повʼязано з легасі софтом, а не зі ставленням колег та й такого не багато.
Короче, в нас дуже непогано, велкам!
Радий працювати в команді Kyivstar.Tech взагалі та в нашій ламповій Growth Team зокрема. Дійсно задоволення бути в команді з людьми, які однаково круто професійно прокачані і при цьому мають такі людські софтскіли)
Загалом Kyivstar.Tech зберегла різні плюшки і бонуси, характерні для великої відповідальної компанії, такої як Київстар, і при цьому отримала більше певної автономності, позбулася подекуди неповоротності і грузу бюрократичних процесів, що також були характерні для великої відповідальної компанії)
Це дає нам рухатися значно швидше і досягати нових амбітних цілей.
Sorry, we couldn’t find anything here
The job posting you’re looking for might have closed, or it has been removed. (404 error). jobs.lever.co/...09-475c-8062-32f32780f8b2