K&C

Київ, Баку (Азербайджан), Краків (Польща), Мюнхен (Німеччина), Прага (Чехія), Софія (Болгарія)

Насправді думаю компанія класна, хоча в мене з нею склалися не добрі враження, зараз опишу чому. Класна, бо всі етапи співбесіди мене супроводжували класні люди. А що не є добрим, то це що після інтервю з клієнтом (це вже останній етап, попередні всі пройшов успішно), яке не було провальне то точно, на мою думку воно було нормальне — я не отримав відповіді. Ніякої. До того переписувалися і представник компанії відповідав доволі швидко. Я навіть за тиждень написав, що не гарно не сказати нічого, так на це повідомлення теж ніхто нічого не відписав. Це дуже дивно, як на мене.

відповіли через три тижні. Якась була не передбаувана ситуація що не могли відповісти.

Пройшов етап співбесід у компанію. Треба сказати що відчуття позитивні. На співбесіді не гоняли по базі яку вчать джуни, а намагалися виявити problem solving skills. Та й взагалі співбесіда була схожа на дружній брейнштормінг що як на мене гарно виділяє інтервʼюерів.
Офер прийняв. Далі подивимося. Пакетом задоволений.

Підтримали: Inna kasperovich

работаю бизнес аналитиком в компании K&C уже 3 месяца. за спиной 17 лет опыта работы в айти, и должен сказать, что это одна из самых четких и профессиональных команд, с которыми мне доводилось работать. Процесс отбора кандидата был довольно серьезный. я очень устал после технического собеседования, оно длилось 2.5 часа, но и понятно почему, так как для компании важно понимать, с кем они будут работать в долгосрочной перспективе. помимо профессионального коллектива, он еще очень дружный, отзывчивый, и у всех отличное чувство юмора.

Підтримали: Anastasia Karpenko

Работаю в компании уже несколько месяцев на должности full stack js dev, пока впечатления только позитивные. Очень дружный и позитивных коллектив, высокая экспертиза команды (нанимают только разработчиков уровня senior), отсутствие излишней бюрократии, хорошая оплата труда, постоянные корпоративы/тимбилдинги и всякие плюшки. Проекты разные, большие, маленькие, старые, новые, на любой вкус и цвет, так что на собеседованиях уточняйте ваши пожелания и будет вам счастья. Минусы тоже есть, но они настолько незначительны что не имеет смысла здесь их упоминать, если вдруг появится что-то негативное, обязательно напишу, а пока всё отлично.

Підтримали: Marianna L

кілька місяців назад проходив співбесіду з релокейтом в Польщу. цікава співбесіда, приємні інтерв’юери. дуже рідко, коли такий етап схожий на просто спілкування колег. також детально відповіли на питання, що стосуються релокації.
на цьому позитивний досвід спілкування з представниками компанії закінчуюється і починається наступне:
сказали, що дадуть відповідь через 3 дні. нагадав про себе через 4: «сьогодні до кінця дня дамо відповідь», ввечері — «ой, ну вже в понеділок», аж у вівторок абсолютно випадково побачив повідомлення з текстом: «а ви не могли б вийти вже завтра? а то людина на стороні клієнта йде, і є 3 дні щоб прийняти знання». на мою відповідь, що я не можу, навіть на парт тайм, бо є свої задачі з командою, і зможу долучитись за 2 дні і тільки після підписання офферу. мені запропонували «неочікувано захворіти» на теперешньому місці

результат: пропонували виходити вже завтра, але найняли «більш досвідченого кандидата». напевно з більшим досвідом «захворювань»

Працюю в компанії на позиції Junior System Administrator. У колективі сприятлива обстановка, люди привітні і товариські, на корпоративах і зустрічах завжди весело.
Компанія дуже швидко і продуктивно розвивається в різних напрямках. Велика розмаїтість проектів з унікальним набором технологій і фахівців з величезним досвідом і знаннями, у яких можна навчитися чомусь новому. Саморозвиток в компанії вітається, є можливість для кар’єрного росту. Гнучкий графік роботи так само є величезним плюсом.
Задоволений роботою в компанії, навчився багато чому і продовжую вчитися.

Підтримали: Marianna LAnastasia Karpenko

При зміні роботи дана компанія зацікавила нестандартним листом із чітко розписаними умовами праці, вимогами, бонусами. Відбулося дві співбесіди, де на першому розказали про компанію і проект, а на другому вже відбулося техопитування, розмова про більш детальні частини проекту, техзавдання та безпосередньо розмова із CEO Майклом. Час прийняття оферу мінімальний, компанія відкрита до співпраці. В компанії є взаємодопомога вирішення проблем які виникли на проекті, дуже привітні HR, менеджмент відкритий до пропозицій

Підтримали: Marianna LAnastasia Karpenko

Также подавался на позицию DevOps, встретил очень душевных и понимающих людей. Первый раз в жизни на собеседовании продавал не я себя, а компания продавала себя. Было все очень любезно и на уровне, озвученные сроки контактов в процессе нескольких этапов собеседования были выдержаны, кроме того, мне пришлось отказать компании в виду личных обстоятельств, а когда через некоторое время передумал — встретили меня с радушием и пониманием, что немаловажно, с сохранением первоначальных условий. После работы в крупном Enterprise — очень порадовал слаженный и радушный коллектив.

Підтримали: Kostyantyn Khomko

Працюю в Київському офісі як JS девелопер (хоча була також можливість переїхати до Польщі, але вирішив залишитись на Батьківщині). За весь час роботи в компанії працював на різних проектах з цікавим для мене стеком технологій (react.js, vue.js, node.js). Звичайно як і будь-яка інша компанія Круше має свої недоліки, але на мою думку в загальній кількості вони незначні.

Особисто для себе я виділив основні аспекти чому я і досі працюю тут:
— наявність людей у яких є чого повчитися та проектів де можна спробувати щось цікаве з точки зору технологій;
— компанія виділяє кошти на саморозвиток;
— невелика компанія в якій швидко вирішуються будь-які питання (починаючи від особистих та закінчуючи робочими моментами), а також зажди є адекватний зворотній зв’язок по оцінках твоєї роботи;
— як по мені відмінні умови праці та гнучкий графік роботи;

Підтримали: Andrii Skrypnyk

Знайшов в компанію розробника на Senior позицію. Завдяки рекомендації вакансію закрили за декілька тижнів, навіть не розміщуючи резюме, кандидат вже успішно працює близько пів року. Але реферальний бонус відмовилися платити посилаючись на якісь «винятки з правил», які, чомусь, не озвучувалися раніше. Для мене це змахує на скупість та обесцінення роботи.
Не рекомендую.

​​Николай, прежде всего спасибо Вам за более 4 года продуктивной работы в компании и за прогресс от Junior Developer до Senior Developer и Kiev Business Unit Deputy Manager.

Рекомендация (действительно отличная рекомендация сотрудника), о которой идет речь была сделана именно когда Николай занимал должность руководителя киевского подразделения и странно, что Николай называет это «исключением из правил».
Но по правилам компании лицо, принимающее решение о приеме на работу (руководитель подразделения, HR-менеджер) не получают реферельный бонус. Такое правило логично, поскольку лицо принимающее решение о найме кандидата является заинтересованным в данном процессе.

Вот уже три года работаю в этой компании. Был на различных проектах и вижу, как всё развивается. Дружный коллектив, адекватный менеджмент, отличная атмосфера в офисе, начальство, которое идёт навстречу.

Підтримали: Andrey VasilyukNewOne NewOne

Працював в Києві. Дуже комфортно, лояльно і по сімейному, зажди можна звернутися за порадою до інших рібят. Цікаві проекти та можливості росту в компанії)

Проработал 2 года в Киеве и всегда с ностальгией вспоминаю это время. Хороший коллектив, начальство, менеджемент. Зарплата всегда приходила вовремя и по хорошему курсу, была отличная перспектива роста. Благодарен за оказанное доверие и бесценный рабочий опыт.

Проработал в компании больше года в Киеве. Отличная и дружная атмосфера, отзывчивые сотрудники и руководство, очень неплохо поднабрался опыта. Есть языковые курсы и много разных плюшек.

Работал более 1,5 лет в Киеве.
К компании претензий не было.
Интересные проекты, оплата — вовремя, и отличная, дружная команда.
Получил бесценный опыт работы в связке Liferay — JS (AlloyUI). В общем отличная компания. Всем сотрудникам компании спасибо за полученный опыт и толчок в карьере.

Підтримали: Sergii Sadovskyi

Працював теж 2 роки. Враження: Best People — Best Technology — Best Results