30 липня 2023 13:42
У серпні буде рік, як я в цій команді, і поки що це реально найкраще місце роботи за мою вже
1. Приємно працювати. Ніхто не підганяє, сам визначаєш час, який потрібний на виконання завдання. Якщо хтось щось робить не так, усіх зберуть і протягом кількох годин просто, але докладно розкажуть, як треба робити, без нервів та звинувачень. У моїй практиці таке взагалі вперше)
2. Усі йдуть назустріч, команда, зокрема тимлід, дуже доброзичлива, спокійна.
3. Постійні подарунки, неформальні зустрічі, міти та заходи.
4. Турбота про людей. Наприклад, узимку, коли були блекаути, збудували будинок у Київській області та запрошували туди працівників із сім’ями працювати та жити деякий час. Після кожного великого обстрілу всіх просять написати, чи все нормально, допомагають, якщо є чим.
5. Чітка та налагоджена система видачі завдань. Кожен знає, що робити.
6. Правильне ставлення до якості роботи. Ми не просто пишемо тексти, ми проводимо ціле дослідження потрібної ніші, постійно оновлюємо інформацію відповідно до реального стану справ. Зазвичай тексти написали та забули, у Кракені не так.
7. Постійні поліпшення у структурі.
8. Оплачувана відпустка, лікарняні, бухгалтерський супровід. Тут все теж налагоджено та зручно для співробітників.
У такій команді реально хочеться працювати.