Kraken Leads

Київ, Лімасол (Кіпр)

26 квітня 2022 19:02

Alexander Martynyuk, Content coordinator в Kraken Leads

Більше року працюю в Kraken Leads, тож вирішив поділитись своїми враженнями про роботу та підтримати компанію. До цього працював у більш ніж десяти різноманітних компаніях та організаціях... тому є з чим порівнювати. Наразі, Kraken Leads стала роботою, яку я довго шукав і таки знайшов, праця тут стала улюбленою справою та частиною мого життя.
Щоб зайвий раз не повторюватись, скажу лише, що всі позитивні відгуки про Kraken Leads — чиста правда, яку я поділяю та підтверджую. Поділюсь лише кількома, на мій погляд, суттєвими спостереженнями про колектив та компанію Kraken Leads; Пропрацювавши більше року я був приємно здивований тим, що серед колег не зустрів жодної ’’токсичної людини’’, не почув ні одного кривого слова... в колективі виключно позитивна та ділова атмосфера, високий рівень культури та відповідальності. — А це багато чого вартує. За це мій щирий респект HR відділу. :)
Люди, як відомо, пізнаються у біді. Тож коли в Україну прийшла війна, керівництво компанії ’’своїх на війні не покинули’’. З першого ж дня потурбувались про безпеку та робочий комфорт кожного працівника. Сьогодні через війну багато українців втратили роботу і не взмозі у повній мірі підтримувати країну. Компанія Kraken Leads у нелегкий для бізнесу час, не скоротила жодного працівника, а й навпаки, продовжує матеріально і морально підтримувати своїх. Впевнений, що такий підхід — це внесок у перемогу та мир в Україні.
Маєте бажання по справжньому попрацювати, розвиватись як SEO спеціаліст та рухатись вперед? — Раджу звернути увагу на Kraken Leads!

Олександр, доброго дня!
Дякую тобі за такі теплі слова)