Kraken Leads

Київ, Лімасол (Кіпр)

Прошёл все этапы собеседований на позицию Linkbuilder, в том числе и тестовое, хочу сказать, что компания оставила исключительно положительные эмоции на каждом из этапов. Приятное интервью и не менее приятное и комфортное техническое собеседование с Team Lead. Хочу так же отметить тестовое задание, оно полноценное и отлично справляется с тем, чтобы узнать, в чём кандидат хорош, а над чем стоит ещё поработать и чему уделить внимание. Рекомендую пройти собеседование в этой компании и желаю всем эффективного рабочего процесса!

Підтримали: Daria Bardinova

Так же отличной характеристикой компании я могу назвать , четко прописанные обязанности и план , которого нужно будет держаться первое время , не много где я это видел, и это значительное преимущество, знать свой объем работ , перед непосредственно началом работы

Проходил собеседование в данную компанию. Хоть дальнейшее сотрудничество у нас не сложилось, но впечатления только положительные. В отличии от многих компаний за последнее время получил откровенный фидбэк после собеседования, что решили продолжить с более подходящим кандидатом(многие попросту не отвечают и игнорят после собеседований). Плюс ко всему компенсировали потраченное время на тестовое задания.

Євгене, дякую тобі за зворотній зв’язок. Ми дійсно цінуємо час, який ти витратив на виконання ТЗ. Сподіваємось, ти знайдеш компанію, з якою у вас співпаде 100% метч)

Працюю в компанії Kraken Leads майже 5 місяців, і вже встигла скласти цілісне враження. Перше, що можу відзначити — це комфортні умови працевлаштування. З першого дня ви працюєте згідно ФОП, бухгалтери ведуть все чітко та допомогають, якщо виникають питання, жодних затримок не було. Наступне, це загальна атмосфера, яка панує у компанії. Тут дають можливість працювати спокійно та без стресу. Важливо, що у всіх ситуаціях, можна задати питання, на яке отримаєш відповідь. Всі співробітники відкриті та готові йти на зустріч. Всі задачі мають чітке ТЗ, і навіть, якщо щось незрозуміло, то допоможуть. Є можливість розвиватись та збільшувати зону відповідальності. Дуже радують різні активності та подаруночки! Рада, що маю можливість працювати в такій сучасній та приємній компанії.

Даша, дякую тобі за зворотній зв’язок! Дуже рада, що ти приєдналась до нас у команду)

Вже більше року працюю в компанії Kraken Leads і можу поділитись тільки позитивним досвідом) Перше що можу відзначити — це мікроклімат і дружня атмосфера в колективі, всі дуже приємні в спілкуванні і завжди готові допомогти в будь-яких питаннях. Помітно що компанія піклується про своїх співробітників і цінує їх. Менеджмент компанії відкритий до впровадження змін, які можуть допомогти оптимізувати роботу або щось покращити — тому вас завжди вислухають і якщо ваша пропозиція зможе допомогти покращити робочий процес — її впровадять. Компанія стрімко росте і розвивається, а ви як співробітник розвиваєтесь разом з нею. Радий бути частиною команди Kraken)

Працюю в Kraken Leads не так давно, але можу сказати що мої очікування повністтю виправдались. Дуже прозора та відкрита компанія, не дивлячись на нішу. В компанії все чітко та конкретно: задачі, план розвитку. Працювати комфортно, з будь-яких питань можно звернутись до ліда або коллег, які тобі допоможуть. Важливо те що, все прописано в офері: завдання, цілі, оплата, бенефіти- можно не перейматись. Всі відділи комунікують один з одним і ти в курсі всого, що відбувається. Навіть на ремоуті процесс налажен. Є активності та розваги, приємні подарунки від компанії, що дуже приємно. Компанія постійно розвивається, відкриває нові горизонти. У підсумку скажу, що дуже задоволенна та рада бути причасна к компанії!

Підтримали: Masha ProkopetsYana Makarenko

Дякую за те, що стала частиною нашої команди)

Менше слів, більше діла! Тому не буду багато писати про «+», їх тут більше ніж достатньо... Головний доказ того, що я працюю в Kraken Leads вже більше 4 роки. Весь цей час я бачу, як компанія активно розвивається та впроваджує нові ідеї. Щиро вдячний Kraken Leads за можливість бути частиною цієї енергійної та талановитої команди!

Підтримали: Masha ProkopetsYana Makarenko

Рома, дякую тобі за чудові слова. І дякую за твій вклад у розвиток проєктів)

Я працюю в Kraken Leads вже майже пів року, і можу сказати, що це дійсно класне місце роботи.
Однією з найбільших переваг роботи в Kraken Leads є дружній та професійний колектив. Внутрішня комунікація завжди на високому рівні, не було жодних проблем у вирішенні різних питань.
Також сподобалось, що компанія надає підтримку з оформлення та супроводом ФОП з першого дня роботи, і бухгалтерія завжди готова допомогти з усіма питаннями.
Ще одними з важливих переваг є чітке визначення задач, постійне вдосконалення та оптимізація робочих процесів.
HR команда заслуговує особливої подяки за їхню турботу та підтримку. Вони завжди створюють чудову атмосферу в компанії, організовують різноманітні активності та подарунки для співробітників. Це створює дуже позитивну атмосферу для роботи.

Рада бути частинкою такої команди:)

Підтримали: Masha ProkopetsYana Makarenko

Аню, дякую тобі за сумлінну працю та залученість у наші активності)

Мені надзвичайно подобається бути частиною команди Kraken Leads.
Це дуже приємний і дружній колектив, з яким я дуже швидко знайшов спільну мову.
Допомога і підтримка в будь-яких питаннях гарантована.
За півтора роки у нас ніколи не було проблем з комунікацією, вирішенням якихось питань чи впровадженням нових ідей в робочий процес.
Дякую за співпрацю!

Підтримали: Masha ProkopetsYana Makarenko

Віктор, дякуємо тобі за сумлінну працю)

В компанії майже два роки, можу із впевненістю сказати що радий тут працювати. Подобаються комфортні умови роботи, мікроклімат, відкритість колег та спільна мета рости професійно й досягати кращих результатів. Що стосується оформлення, оплати праці, лікарняні, відпустка тут все прозоро та стабільно. Також круто що є додаткові активності, конкурси, подарунки.

Підтримали: Masha ProkopetsYana Makarenko

Рома, дякую тобі за теплі слова! Продовжуємо рости та досягати крутих результатів і далі))

Зі всіх компаній у яких працювала, мушу зазначити, що ця дійсно найкраща. Я насправді задоволена вибором місця роботи. Ось що я найбільше ціную тут:
1. Оформлення по ФОП з першого дня. Ніяких нелегальних оплат на карту ітд. Допомога у створенні і супроводі ФОП, бухгалтерія працює супер, добре веде звіти та завжди дадуть роз’яснення, щодо всіх запитань.
2. Завдання ставляться чітко. Ти розумієш свій об’єм роботи, який вказується в контракті. ТЗ чіткі, детально прописані.
3. Прекрасне ставлення до працівників, відчувається турбота від HR команди, ви просто супер :) Подарунки, цікаві активності, навіть онлайн йога — це все створює чудову та сприятливу атмосферу у компанії.
4. Тут я росту як професіонал у своїй області, отримую нові знання, фідбек щодо роботи. Все це неабияк сприяє покращенню моїх навичок.
5. Work-life balance. Компанія дотримується цієї концепції — це надзвичайно цінно у сучасному світі.

Дуже рада знаходитись серед професіоналів і хороших людей! Моя оцінка компанії: 10 з 10. Все чудово )

Валентино, вдячні за твій відгук) Продовжуємо працювати далі задля досягнення наших спільних цілей ))

За час роботи в Kraken Leads (а це вже більше року) можу сказати одне — це найкраща компанія, яку я зустрічала. Серед переваг я відзначила для себе наступне:

— Команда, яка завжди тебе підтримує та допомагає. Окрім основних задач в нас проводяться воркшопи та зустрічі з корисною інформацією, які допомагають покращувати скіли та якість написання текстів.
— Координатори, які допомагають тобі на твоїх перших етапах роботи, що значно полегшує адаптацію в новій команді.
— Найкращі HR, які завжди наповнюють звичайний робочий день цікавими фактами, інформацією або корисними лекціями.
— Ти маєш свободу для своїх ідей, адже тебе завжди вислухають.
— Робота з різними департаментами. Цей пункт також дуже важливий, адже ти можеш отримати нові знання у інших сферах.
— Вчасні виплати без єдиної затримки.

Пропрацювавши рік в даній компанії я отримувала лише позитивні емоції, що дуже рідко можна зустріти на роботі. Уся команда працює над тим, щоб створити унікальний робочий простір, який буде приносити задоволення від роботи.

Підтримали: Masha ProkopetsYana Makarenko

Настя, дякуємо за твій відгук! І дуже дякуємо тобі, що стала частиною нашої компанії)

Працюю в компанії майже 4 місяці на позиції LinkBuilder. Мені подобається відношення до співробітників з моменту проходження співбесіди до організації робочих процесів. Кожен в команді готовий допомогти з порадою — Технічний відділ, Контент, особливо вдячний своїм колегам Лінкбілдерам. Керівники команд LB і HR також завжди дадуть корисну пораду. Самі процеси роботи проходять без зайвої бюрократії. Компанія постійно запроваджує провідні підходи до процесів роботи — Автоматизація, Нові методи пошуку та Відбір майданчиків для розміщення. Все це додає досвіду. Так що я впевнено можу назвати Kraken Leads компанією з сучасними підходами до роботи та гарним відношенням до співробітників.

Підтримали: Masha ProkopetsYana Makarenko

Євген, дякую за твій відгук) Дуже раді тому, що можемо зростати разом, та досягати поставлених цілей!

У серпні буде рік, як я в цій команді, і поки що це реально найкраще місце роботи за мою вже 13-річну практику у цій сфері. Ось що подобається в Кракені:
1. Приємно працювати. Ніхто не підганяє, сам визначаєш час, який потрібний на виконання завдання. Якщо хтось щось робить не так, усіх зберуть і протягом кількох годин просто, але докладно розкажуть, як треба робити, без нервів та звинувачень. У моїй практиці таке взагалі вперше)
2. Усі йдуть назустріч, команда, зокрема тимлід, дуже доброзичлива, спокійна.
3. Постійні подарунки, неформальні зустрічі, міти та заходи.
4. Турбота про людей. Наприклад, узимку, коли були блекаути, збудували будинок у Київській області та запрошували туди працівників із сім’ями працювати та жити деякий час. Після кожного великого обстрілу всіх просять написати, чи все нормально, допомагають, якщо є чим.
5. Чітка та налагоджена система видачі завдань. Кожен знає, що робити.
6. Правильне ставлення до якості роботи. Ми не просто пишемо тексти, ми проводимо ціле дослідження потрібної ніші, постійно оновлюємо інформацію відповідно до реального стану справ. Зазвичай тексти написали та забули, у Кракені не так.
7. Постійні поліпшення у структурі.
8. Оплачувана відпустка, лікарняні, бухгалтерський супровід. Тут все теж налагоджено та зручно для співробітників.
У такій команді реально хочеться працювати.

Підтримали: Masha ProkopetsYana Makarenko

Антон, дуже дякуємо за твій відгук)

Про власника ТОВ «КРАКЕН ЛІДС» згідно відкритої публічної інформації з opendatabot.ua:

Фізична особа є в базі корупціонерів

Раніше, фізична особа з бази корупціонерів, була директором ТОВ «СМАРТ.ТЕХНОЛОДЖІ» (UPSTARS)

Також показовою є відповідь HRD на відгук, жодної інформація хто ж окупант (копія в web.archive.org).

Працюю в компанії близько 4 місяців на позиції менеджер LB. Що одразу хочу зазначити, в компанії працюють дійсно професіонали, які глибоко розбираються у своїй темі. Друге, що хочу відзначити, те, що ти тут не деградуєш, як у багатьох компаніях, а постійно вчишся чомусь новому. Так само подобається зворотний зв’язок, коли тобі не вказують прямо щось, а питають твоєї думки, куди б ти хотів іти, що нового дізнаватися тощо. Тож усім хто сумнівається, йти чи не йти, якщо хочете розвиватися то сміливо пробуйте.
Радий працювати з вами, і вчитися у проффі.

В компанії працюю майже 2 роки. Коли прийшов, були певні побоювання: чи вдасться закріпитися, чи зможу бути корисним компанії, чому зможу навчитися сам. На справі — компанія перевершила всі мої очікування.

Цілеспрямований колектив, бажання розвитку та розширення, як у кожного окремо, так і у компанії в цілому. Команда дружня, завжди готові допомогти якщо щось не виходить. Всі уважні до критики та сприймають її по-діловому. Багато чому навчився, як в технічному плані, так і в софт-скіллах.

Компанія відповідає усім організаційним, фінансовим, діловим вимогам. Всі питання вирішуються швидко, професійно та без якихось окозамилювань. Все прозоро та чітко.

Дуже радий бути частиною команди, і вдячний, як керівництву, так і кожному співробтніку окремо.

Павло, дуже приємно отримувати конструктивний зворотній зв’язок!)
Дякую за те, що ти є частиною Kraken Leads :)

Я працюю в Kraken Leads з червня 2022 року (так, компанія мене прийняла в найскладніший час для нашої країни). Я копірайтер і мене дуже захоплює, що ця посада цінується в компанії.
Якщо критично підходити до оцінки Kraken Leads як роботодавця, то не можу не виділити такі плюси:
1. Завжди (!) вчасно виплати заробітної плати на зручну мені карту. Бухгалтер завжди інформує про нарахування зарплати
2. Kraken Leads пропонує класні бонуси (наприклад, за нового співробітника). Особисто я скористався таким бонусом вже двічі (так-так, я не можу не рекомендувати своїм друзям таке круте місце роботи!)
3. Турбота. Тут хочеться зупинитись на багатьох речах. Незалежно від того, що відбувається в нашій країні, HR-відділ завжди піклується. Якщо, на жаль, у місті чергові вибухи, то завжди надходить повідомлення, в якому видно дуже щирий інтерес: чи все гаразд із кожним із співробітників. У разі будь-яких форс-мажерів я завжди можу звернутися до HR-відділу та попросити про допомогу. Навряд чи мені відмовлять. Ще один аспект турботи — це хаб, створений для співробітників. Туди можна приїжджати з ночівлею, брати своїх рідних і навіть тварин! Наступний аспект турботи — подарунки. На цей Новий рік (який би сумний він не був) компанія подбала про адресну доставку подарунків, дуже кльових подарунків. Про турботу з боку Kraken Leads можна писати ще дуже довго. Раджу влаштуватися у цю компанію та відчути всі плюшки на собі!
4. Відносини усередині колективу. Незважаючи на те, що всі працюють у різних місцях на відстані, все одно є почуття дружного колективу. Наприклад, е-кава чи спільні міти чи спілкування з колегами. Дуже дружний колектив та дуже класні хлопці як у плані роботи, так і в плані особистого спілкування.
5. Розвиток. Незважаючи на те, що багато хто вважає, що в копірайтинг майже неможливо розвиватися, так як в ньому все більш-менш статично, Kraken Leads доводить зворотне. У синергії з групою копірайтерів ми знаходимо нові та цікаві штуки, які втілюємо у нашій роботі для ще більш класного результату.
6. Фідбек. Це те, що компанія практикує постійно. Кожен співробітник має свою думку, і вона максимально почута. Плюс мені дуже подобаються коли з HR-відділом, де ми ділимося зворотним зв’язком один з одним за робочими моментами. Це надихає. Це допомагає не вигоряти.
Крім того, є інші круті речі, на яких я не зупинятимуся, наприклад, відпустка, лікарняний тощо.

Вердикт: Kraken Leads — найкрутіше місце роботи, найкрутіша компанія з дуже прогресивним менеджментом та підходом до процесів. Повторюся: я не можу не рекомендувати Kraken Leads усім, хто любить розвиватися, отримувати гідну компенсацію та мати класний досвід!

P.S. Я сказав би, що все вищевикладене є своєрідним вайбом Kraken Leads!

Антон, дуже вдячні за твої слова! Кожного дня робимо все, щоб становитись кращими та допомагати розкриватись нашим співробітникам)
Продовжуємо розвивати наш крутий вайб :)

Працюю в компанії на позиції копірайтера близько семи місяців і за весь цей постійно переконуюсь, що зробила правильний вибір місця роботи. Тут я змогла вирости як фахівець і зростаю далі з кожним новим завданням.
З першого дня роботи відчула комфортну дружню атмосферу, яка відчувається й досі. Окремо хотіла б подякувати команді HR за їх роботу та створення найкращих умов співпраці.
Загалом, в Kraken Leads дуже приємно працювати і бачити результат своїх старань)

Владислава, дякую тобі! Продовжуємо зростати далі :)

Працюю у Kraken-Leads вже 5й місяць і це моя перша робота на позиції Junior DevOps.

Колектив дуже дружній і теплий. Допомагає «обжитись», немає ніякої ворожнечі до новачків. Задач багато, задачі цікаві — є куди рости , розвиватись та навчатись новому.

Хочу зазначити та подякувати HR’ам та керівництву компанії , які у цей важкий час активно піклуються та допомагають співробітникам почувати себе в безпеці, створюючи комфортні умови для роботи та професійного росту!

Дуже радий стати частиною сім’ї Kraken-Leads ;)

Кирило, дякую за твої теплі слова)

Перше що помічаєш в Kraken Leads — це професійність колег. Відразу виникає бажання відповідати такому рівню, а отже зацікавленість в саморозвитку постійно тільки зростає. Дуже приємно, що компанія, в свою чергу, це помічає та цінує.
Вражає, що в процесі вирішення своїх задач, ти не обмежений вигаданими кимось рамками, тут всі відкриті для нових ідей, та експериментів. Особливо, якщо вони дійсно працюють))
Не можу не відмітити те, скільки всього роблять керівництво та HR відділ для співробітників, щоб поліпшити умови праці в ці, м’яко кажучи, нелегкі часи.

Денис, дякую тобі за такі приємні слова. Дійсно, саморозвиток та відкритість для всього нового — фундаментальні цінності Kraken Leads, якими ми дуже пишаємось. Дякую за нашу плідну співпрацю :)

Працюю в цій чудовій компанії вже 5 місяців і дуже задоволена взагалі всім — від завдань до підходу кожного в колективі до роботи та своїх співробітників! Максимально комфортні умови, все задля продуктивної роботи, безпеки та інших потреб кожного! Найкращий і найдружніший колектив! Дуже щаслива бути частиною компанії Kraken Leads 🙏🏼

Аню, ми також дуже щасливі що ти є частиною команди Kraken Leads)

Я в компанії четвертий місяць. Це мій перший досвід роботи саме в ІТ. Щодня не перестаю дивуватися злагодженій роботі, доброзичливому колективу, який завжди готовий допомогти. Тут вислухають, підкажуть, все докладно пояснять. Я дуже задоволена та сподіваюся, що наша співпраця триватиме ще довго.

Дар’я, дякую тобі за чудові слова і також сподіваємось на довгу та плідну співпрацю :)

Ще трохи і буде рік як я приєднався до команди Kraken Leads. Компанія дає хорошу можливість для професійного розвитку і всіляко заохочує та забезпечує до цього всім необхідним. Цікаві проекти та завдання є невід’ємною частиною, що підпалює інтерес до роботи в компанії.

Хороший і професійний колектив є не менш важливим аспектом для комфортної та продуктивної праці. В даному випадку це на найвищому рівні. Всі професіонали своєї справи, доброзичливі, відкриті і завжди готові до комунікації. Завжди можна порадитися з колегами щодо вирішення завдання і підібрати найкращий варіант. Вся команда працює на результат.

В загальному можу говорити тільки про приємний досвід роботи в Kraken Leads. Комфортні умови і хороша атмосфера. Компанія, що не забуває піклуватися про своїх працівників, особливо в такий непростий час війни, що спіткала нашу країну. Є різні плюшки, що приємно не забувають про твій день народження.
Радий, що отримав можливість долучитися до команди Kraken Leads!

Влад, дуже дякую за твої слова) Ми також дуже раді, що ти у нашій команді!

Работаю в компании почти 2 года. Компания позволяет расти и развиваться. Я начинал с должности LinkBuilder и смог дорасти до SEO специалиста.
Баланс дружеской атмосферы в компании и неоспоримый профессионализм сотрудников позволяет называть коллег друзьями. Все стремятся сделать что-то во благо компании, отдела, продукта, группы. Насколько бы не была задача сложна, коллеги всегда помогут найти рациональное решение, подскажут, наставят на путь истинный. А также частая нерабочая активность, помогающая узнать друг друга лучше и повеселиться.

Максим, спасибо за отзыв)

Перед тим як попасти в цю круту команду — пройшов багато співбесід (мабуть як і інші кандидати).

Але мене зачіпив за душу дзвінок HR компанії (Марії), яка презентувала вакансію так, що після цього відмовив 2-м компаніям. І приклав усі зусилля аби стати робітником саме Кракен Лідс.

Працюю в компанії з лютого місяця 2022 року. І за цей час склались тільки приємні враження. Відділ HR допоміг швидко влитись у колектив та отримати всю необхідну інформацію, щоб працювати було комфортно.

Команда теж прийняла мене дуже чудово. Як і очікував — всі привітні та відкриті :)

Невеличкий висновок про компанію

Чудовий колектив, всі справжні професіонали, привітливі та відкриті.
Цікаві проекти, чітко поставлені завдання.
По заробітній платі — теж все чесно та прозоро.

Тому повторюсь, Кракен Лідс — це сім’ я, з якою приємно працювати і «жити» :) І сподіваюсь що це взаємно :)

Дякую тобі, Миколо, за те, що став частиною нашої родини Kraken Leads :)

Работаю в компании Kraken Leads пятый месяц. Мои впечатления только положительные. Позитивная внутренняя атмосфера создает все условия для приятной рабочей обстановки. Отличная профессиональная команда, которая всегда готова помочь в решении любых проблем и задач. Личная инициатива всегда приветствуется и принимается во внимание. Отдельное спасибо отделу HR за заботу и поддержку во всем. Приятно работать с людьми, которые любят свою работу. Благодарю судьбу за то, что попала именно к вам!

Оля, спасибо за твою обратную связь и за то, что ты присоединилась именно к нам!)

Працюю в Kraken Leads вже біля 5-ти місяців.

Перед тим, як влаштуватися спілкувався з багатьма HR спеціалістами, але в Кракені вони виявилися самими кваліфікованими (все чітко розповіли і дали відповіді на всі запитання; не було затягування термінів з фідбеком після першої і другою співбесідами).

Хоч тестове завдання було об’ємне, але сподобалось що воно оплачувалося.

В компанії зацікавила робота з крутими проектами, що підтвертилось на практиці!

Співробітники з різних відділів завжди раді допомогти і відповісти на всі запитання.

Федір, дякую тобі за зворотній зв’язок! Дуже приємно)

Вместе с Kraken Leads я уже больше 4-х месяцев. Занимаю должность копирайтера. Считаю, что пришло время поделиться своим мнением касательно этой компании.
1. Рабочая обстановка. Несмотря на тяжелое для моей страны время, работа здесь кипит. Много задач и интересные проекты. Все заряжены на результат.
2. Взаимодействие. Мне нравиться внутренняя обстановка. Каждый занят своим делом. А если кому-то нужна помощь, тебе сразу же идут на встречу. Команда — Супер!
3. Карьерный рост. Поскольку я еще не проработал и полугода, говорить о каком-либо росте рано. Но за 4,5 месяца я многому научился.
4. Личное мнение. Даже если убрать все вышесказанное, должен упомянуть отношение компании. Дело в том, что я пришел в Kraken в начале военных действий. И по большому счету, мне должны были сказать «В связи с обстоятельствами в стране — до свидания». И в этом нет ничего такого. Но меня не только взяли на испытательный, но и предложили помощь с переездом. Уже только за это должен сказать «Огромное спасибо».

Ярослав, спасибо тебе за такую структурированную и очень важную для нас обратную связь!

Работаю в компании больше года и за все это время ни разу не пожалел о выборе места работы. Здесь я смог вырасти как специалист и расту дальше с каждой новой задачей. Руководство компании заинтересовано также в росте сотрудников и всегда поощряет обучение и готово помогать в этом. Несмотря на карантин освоение в компании произошло быстро и весело, за что отдельная благодарность HR Department)
После начала войны чувствуется забота руководства о своих сотрудниках: нуждающимся была оказана помощь во всем, и хоть снизилось количество задач, это никак не повлияло на заработную плату, все процессы для команд со стороны компании продолжали работать, а также с первых дней проводились работы в информационной войне против оккупантов, к которой мог присоединиться любой сотрудник в рабочее время.

Здесь приятно работать и видеть результат своих стараний) Я рад что оказался здесь и хочу и дальше посвящаться себя Kraken Leads)

Дима, спасибо тебе огромное за твой чудесный отзыв!)

Більше року працюю в Kraken Leads, тож вирішив поділитись своїми враженнями про роботу та підтримати компанію. До цього працював у більш ніж десяти різноманітних компаніях та організаціях... тому є з чим порівнювати. Наразі, Kraken Leads стала роботою, яку я довго шукав і таки знайшов, праця тут стала улюбленою справою та частиною мого життя.
Щоб зайвий раз не повторюватись, скажу лише, що всі позитивні відгуки про Kraken Leads — чиста правда, яку я поділяю та підтверджую. Поділюсь лише кількома, на мій погляд, суттєвими спостереженнями про колектив та компанію Kraken Leads; Пропрацювавши більше року я був приємно здивований тим, що серед колег не зустрів жодної ’’токсичної людини’’, не почув ні одного кривого слова... в колективі виключно позитивна та ділова атмосфера, високий рівень культури та відповідальності. — А це багато чого вартує. За це мій щирий респект HR відділу. :)
Люди, як відомо, пізнаються у біді. Тож коли в Україну прийшла війна, керівництво компанії ’’своїх на війні не покинули’’. З першого ж дня потурбувались про безпеку та робочий комфорт кожного працівника. Сьогодні через війну багато українців втратили роботу і не взмозі у повній мірі підтримувати країну. Компанія Kraken Leads у нелегкий для бізнесу час, не скоротила жодного працівника, а й навпаки, продовжує матеріально і морально підтримувати своїх. Впевнений, що такий підхід — це внесок у перемогу та мир в Україні.
Маєте бажання по справжньому попрацювати, розвиватись як SEO спеціаліст та рухатись вперед? — Раджу звернути увагу на Kraken Leads!

Олександр, доброго дня!
Дякую тобі за такі теплі слова)

Работаю в компании 4.5 месяца на позиции Frontend. Попал в хорошую и дружескую атмосферу, очень быстро команда стала буквально второй семьей. Есть все что нужно для комфортной работы, достаточно гибкий график работы. Так же понравилось забота компании о сотрудниках, комфортный офис, подарки и другие мелочи. Очень рад что попал в Kraken Leads!

Игорь, добрый день!
Спасибо за теплые слова :)

CEO компании гражданин РФ из Петербурга. Изредка постит в ФБ про дайвинг и все такое. Перед войной была акция солидарности в ФБ, когда добавляли флаг к аватаркам, CEO Kraken Leads Дмитрий Самойлов тогда добавил флаг Кипра. Попахивает гнильцой, правда? На второй день войны вспомнил об этом, увидел что он по этому поводу никак не высказался (чтобы не разочаровать своих российских друзяшек?). Спросил у него не хочет ли высказаться — получил блок

Работа в этой тематике и так некоторая сделка с совестью, но работа с россиянином, зарабатывающим в Украине и поддерживающим войну в Украине — это уже дно

Призываю не идти туда работать и не сотрудничать с компанией как партнеры.

Здравствуйте, Виталий.

Меня зовут Яна, я HR директор компании Kraken Leads.

1. Дмитрий и все сотрудники компании с Украиной принимают участие в войне с оккупантами. Вопрос с осуждением или выражением позиции вообще не стоит. Мы все за Украину и отдадим все для победы.
2. Ответственность за сотрудников и их семьи с первых дней войны была первоочередной задачей и она почти решена.
3. Надеемся, что ваш пост не направлен на сведение личных счетов. Поэтому предлагаем присоединиться в это тяжелое время к нашей борьбе с оккупантами, а также поинтересоваться как мы это делаем. Мы с радостью примем помощь любых специалистов в общем деле.

Начал свой путь в компании год назад и с тех пор ни разу не пожалел. Компания дает отличную возможность роста обеспечивая всем необходимым для этого, от планирования целей для каждого сотрудника, до оплаты курсов, попутно делая все возможное, чтобы вам было очень комфортно. Коллектив супер отзывчивый, лояльный к новым сотрудникам, их вопросам и любым новым идеям. Я в восторге!

Работаю в этой компании уже год на позиции контент-менеджера. С ней же встретила карантин и кризис,и могу честно сказать,что руководство компании, в первую очередь, позаботилось о людях.
Нам сразу обеспечили комфортные и организованные условия для удаленки.
Все выплаты и плюшки, описанные сверху, тоже есть. К нам постоянно прислушиваются.
Это дополняет и адекватный коллектив без начальников, которые просят результат «на вчера».
Для таких людей приятно стараться. Надеюсь,что в дальнейшем будет только лучше. Роста и процветания Kraken Leads!)

Я проработала в компании 3 года и очень благодарна за полученный опыт и знания! Здесь всегда комфортная дружеская атмосфера, а сотрудник может прийти с идеей к руководству и будет выслушан.
Еще хотелось бы отметить высокий уровень лояльности к сотрудникам, разнообразные плюшки (английский, подарки, активности на праздники и прочее).
Хочу пожелать компании развития и процветания❤

Спасибо, Лера, за открытый приятный комментарий. Нам также было очень приятно с тобой работать и искренне скучаем. Также отдельное спасибо за твои всегда открытые комментарии, которые помогли нам внедрить некоторые приятные бенефиты))) для команды.

Работаю в компании уже год. Пришла на позицию technical writer и недавно стала проджект-менеджером. Команда — супер. Все руководители готовы слушать и внедрять предложенные инициативы, никто не отмахивается от идей, все готовы сотрудничать — для меня это важный мотивирующий фактор. Офис очень комфортный с красивым видом на мост Патона. Забота о сотрудниках — еще один плюс: английский, вкусняшки, подарки на любой праздник. Работы много, но она не выматывает. Можно обсудить дедлайны и взять комфортные сроки для выполнения задачи. С развитием тоже нет проблем: хочешь — иди на курсы, хочешь — продвигайся внутри компании.

Спасибо, Жень. С тобой тоже очень приятно и легко работать. Никогда не подведёшь ;)

В Kraken Leads работаю 7-й месяц)
Я пришел в компанию во время карантина, но при этом, уже через неделю чувствовал себя частью команды!
Коллектив топ, про порог новичка даже не успел вспомнить))
Современный офис, с комфортными условиями для работ, ещё хороший плюс, красивый вид из окна)
Выплаты вовремя. Также компания делает всё, чтобы сотрудникам было комфортно в компании,
поддерживают и помогают в повышении квалификации.
Если есть желание работать, развиваться и двигаться только вперед, советую обратить свое внимание на Kraken Leads!)

Работаю в Kraken Leads год на позиции контент-менеджер. Отличная компания, которая помогает своим сотрудникам развиваться в нужном направлении и создает комфортные условия для работы.

Работаю в этой компании года три, как фулстек. Задач много и все они по большей части разноплановые, что не дает заскучать. Чего я только уже не делал и на каких языках не писал.

Нравится то что это продуктовая компания, ты можешь проявить себя и влиять на процесс разработки. Отношение к сотрудникам лояльное. Больничные, отпуска — все как положено. Пару раз были задержки с зарплатой, но не сильно, а так все четко в этом плане.

Скрама нет — кому-то это плюс кому-то минус. Вообщем ничего плохого про эту компанию сказать не могу. Единственный нюанс, тут не получится так сказать отсидеться, как на некоторых галерах, так что любителям получать нормальную ЗП и ковыряться в носу лучше проходить мимо

Спасибо, Юра, за открытый фидбэк. Действительно, задач в работе много и есть возможность профессионально развиваться. Очень приятно, что рядом плечом к плечу трудятся такие ответственные и стабильные ребята, как ты. Искренне надеемся, что ещё немало лет сможем вместе выполнять различные интересные успешные проекты.

Работаю в Kraken Leads уже почти год и очень хочется поделиться впечатлениями)
Вообще в SEO я работаю уже 3 года, за это время это моя 3 компания. Только в Kraken я наконец увидела как могут ценить и бороться за каждого сотрудника) Во-первых — регулярные миттинги и перформансы с Тим лидами и рекрутерами. Это значит, что любые проблемы в достижении поставленных целей и в коллективе будут решены коллегиально. Всегда спросят, услышат, расскажут, помогут.
Во-вторых тимбилдинг. Во всех местах где работала это имело скорее фиктивный характер. Тимбилдинги были редкими, на них экономили. Но в Kraken Leads начальство всегда стремится к тому чтоб люди общались, чтоб коллектив был сплоченый, а сами тимбилдинги всегда очень крутые)
В плане карьерного роста — тут вообще нет никаких ограничений. Можно курсировать между отделов в поисках себя, можно развиваться в своем направлении, поскольку есть куча отзывчивых людей, которые с удовольствием всегда ответят на все вопросы и помогут материалами, конференциями и т.д.
Если ты инициативный человек — ты всегда можешь рассчитывать на то что твои идеи выслушают и оценят по достоинству, помогут в их реализации.
Хочется еще раз отдельно отметить отдел HR — все девочки мегаобщительные и неравнодушные, они всегда стараются сделать все возможное для решения любых конфликтов, если такие вообще возникнут)

Спасибо, Елизавета)) Всегда приятно поддерживать инициативу стремящихся к росту коллег. Так держать и дальше!