26 серпня 2025 18:12
Хочу залишити відгук про свій досвід співбесіди в цій компанії на позицію рекрутера.
Мені супер сподобалось (незалежно від того чи буду я там працювати). Після купи інтерв’ю, через які довелося пройти останнім часом, це було, як ковток свіжого повітря. Вперше зустріла такий підхід і реально вражена.
CEO виявився максимально прозорим і чесним, плюс дуже терплячий — видно було, що він справді намагається зрозуміти мої здібності. Юлія теж топ, дуже професійна і responsive. А формат співбесіди взагалі «щось інше» — не просто набір стандартних питань, а інтерактивна розмова.
Я відсіяла багато компаній і зараз шукаю місце, де можу залишитися надовго, і думаю, що компанія теж шукає для себе цей match.
Хотіла поділитися враженнями, бо це перший раз коли я отримала genuine pleasure від комунікації від початку, процесу і підходу до співбесіди.
Короче, якщо шукаєте роботу — точно рекомендую спробувати!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями — це дуже цінно і мотивує команду рухатися далі в цьому ж напрямку!
Незалежно від фінального рішення, ми щиро бажаємо вам знайти саме те місце, де буде комфортно працювати довго і з задоволенням. Ну і будемо раді продовжити наш діалог, якщо відчуємо взаємний match ❤️
Ще раз дякую за відгук — ви зробили наш день трішки кращим! 🌿