Працюю в компанії вже 2 рік, все класно, дуже дружній колектив і всі прислухаються до побажагь :)

Дякую HR та рекрутеру за зворотній зв’язок.

Підтримали: Yulia Kaiunko

Вітаю, панове. Я розумію обставини на ринку. В переліку вказаних локацій у вакансії є Україна. В описі вакансії згадується офіс в Києві. Отримав відмову через моє проживання в Києві. Претензій, з огляду на ситуацію з політикою стосовно України багатьох замовників, не маю. Будь ласка, зверніть увагу на точність публікації актуальних вакансій та деяку дивну культурну невідповідність назви і прокламації Києва на головній сторінці із пропозицєю. Дякую за увагу

Підтримали: Artem Perebyinis

Михайле, дуже дякую за відгук!
Компанія маштабується, тому досить багато вакансій і локацій відповідно (як в Україні, так і в Європі). Сподіваюся, що зможемо запропонувати Вам цікавий проект найближчим часом.
Мирного неба! Слава Україні!