ITSTEP Academy

понад 1500 спеціалістів
Одеса, Дніпро, Київ, Харків, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Біла Церква, Бердянськ, Житомир, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Мелітополь, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів

27 серпня 2025 18:23

Serhii Lanchukovskyi, Product UX/UI Designer

Рідко залишаю коментар але це треш
Спілкувався на посаду викладача по UX/UI дизайну на джині
Коли почав задавати питання, рекрутер Інна скинула свій тг (знайдіть мене та напишіть) тобто я повинен її шукати і проситись на спілкування хоча в моєму CV були всі посилання куди мені можна написати, далі спілкування в тг було наче я випрошую інформацію і мені її дають по шматочкам нічого толком не пояснюючи (відчуття наче відповідають на отчепись, а я щось клянчу) коли все ж таки добився відповіді сказав що мені не цікаво

Потрібно самому готувати презентації для студентів, обирати що їм показувати
Про Figma у них взагалі 0 по програмі навчання що дивно бо це основний інструмент, та і взагалі там ні про які програми окрім Axure не говориться

Коли сказав що мені не цікаво у відповідь отримав реакцію вподобайки і переписка відразу видалилась, на джині теж повідомлення які мені надсилались були відредаговані

І за це все пропонують 1200грн за заняття яке тривай майже 3 години

Склалось відчуття що спілкувався з шахраями з успішного успіху

Ну і що мяко кажучи здивувало це їх сайт на якому UXом і не пахне — зате чомусь хочуть навчити

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що процес комунікації склав для вас негативне враження. Ми цінуємо зворотний зв’язок і обов’язково врахуємо ваші зауваження, щоб зробити етап відбору та презентацію програми зрозумілішими та прозорішими для кандидатів. Академія IT Step понад 25 років працює у сфері IT-освіти в Україні та світі, і для нас важливо підтримувати високий рівень довіри й відкритості. Бажаємо вам професійних успіхів та реалізації у сфері UX/UI дизайну.