ITSTEP Academy

понад 1500 спеціалістів
Одеса, Дніпро, Київ, Харків, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Біла Церква, Бердянськ, Житомир, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Мелітополь, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів

31 жовтня 2024 17:00

Yana Overchuk, Medical billing specialist в Exelegent

Ще забула додати!) На сайті, який вони розробили для слідкування свого навчання (уроки, розклад і так далі) є типу бали успішності. Ці бали дають за те, що ти був на уроці, за зроблене вчасно домашнє завдання (плюс впливає яка оцінка), але ще показано список студентів. І виявляється, що він психологічно впливає на студентів, адже більшість хоче опинитися в топі. Але коли дивишся, що той топ різко має там по 800 кристаликів,а у тебе їх від сили 30, то задаєш питання, що він таке зробив??. Потім знаходиш сторінку, де тобі пропонують написати відгук на Google про них, та зробити скріншот і направити їм, тоді оримаєш багато кристаликів. Плюс ще багато різних завдань маркетингового характеру. Але от що. Зараз тільки я дізналася, що це є порушенням в Google, адже залишають відгуки звічно гарні, щоб отримати ті самі кристалики. А в правилах гугл чітко сказано про заборону розміщення " ....контенту, опублікованого в результаті заохочувальних пропозицій від компанії (таких як виплати, знижки, безкоштовні товари та/або послуги);
контенту, опублікованого за запитом змінити або вилучити негативний відгук в обмін на заохочувальну пропозицію;" Тому, зараз дуже маю сильне бажання видалити свій відгук (який написла, не розуміючи, що компанія — шахраї просто), та написати реальний відгук. Тож, давайте робити їм реальні відгуки. 9 тисяч не повернути (вчитися у них не хочу!!), тож хай отримують по «горіхам». Приєднуйтесь!!!Давайте розповсюдимо правду про них, щоб «зелені» як колись була такою я — не витрачали на них свої кошти та ресурси.