ITSTEP Academy

понад 1500 спеціалістів
Одеса, Дніпро, Київ, Харків, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Біла Церква, Бердянськ, Житомир, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Мелітополь, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів

15 жовтня 2024 10:12

Тимофій Юрков

Навчався в комп’ютерній академії більше року 📚. За весь час виникали різні моменти — приємні та не дуже 😅. Академія на початку була дуже цікава 🤓, але потім я почав дивитися на неї з точки зору програміста 👨‍💻. Запустили оновлений сайт та додаток для того, щоб студенти могли скидати свої домашні завдання 📲. Мало того, що додаток та сайт взагалі погано працювали, доходило до того, що неможливо було відправити домашні завдання 😡. Після оновлення взагалі прибрали багато функцій 😒, не можливо переглянути оцінки за екзамени і ще деякі, менш важливі. В мене просто виникає питання — як академія, яка навчає програмування, має такий сайт та додаток, як MyStat 🤔?

Мені сподобалися викладачі — до них питань не має 👍. Але була така ситуація: коли були канікули тривалістю 3,5 тижні 🏖, то викладача мобілізували. Після цього викладача шукали ще два тижні 😨, і нормальних занять не було 😔, але оплачувати все одно потрібно було 💸. Відпрацювань за всі заняття також не було 😕. Тоді за що я платив?!

Коли вступав в академію, не прочитав повністю договір 📄, щодо того, що якщо група менша 7 осіб, то ми йдемо в академвідпустку, або нам шукають іншу групу 🤷. Так сталося з моєю групою. При початку навчання було майже 20 студентів у групі 🧑‍🎓, а стало 6. + академвідпустка платна 💰. Я пішов в академвідпустку, але коли я попросив виписати оцінки за екзамени для роботи, виявилося, що в мене зовсім відрізняються оцінки від тих, які мені ставили викладачі, і мені довелося шукати ті оцінки, які мені ставили викладачі насправді. Вони сказали, що це можливо глюк в їхній базі 🤨. Висновки робіть самі — чи могли б з такої гарної академії піти багато студентів 🤔...