25 вересня 2024 15:12
Син почав навчатися якраз перед ковідом, гроші були сплачені наперед, навчання перенесли на невизначений час. Після приблизно півроку було вирішено очні навчання поміняти на онлайн, на що ми погодилися і почали навчатися. Навчання в них проходить по семестрам, і оплату з мене вимагали завжди наперед за один семестр. Через відсутність викладачів, війну і якісь інші їх проблеми уроки не співпадали з семестром і завжди йшов зсув. І ось у лютому 24 року вони повідомляють, що вони мене вітають курс у сина закінчився ось вам якийсь папірець, що він пройшов курс. На моє запитання, чому курс закінчився якщо до кінця семестру ще сплачено 4 місяці, мені сказали це все через зсуви. Я попросив в такому разі повернути мені переплачені кошти, що вони відмовилися робити. Замість цього почали пропонувати приєднатися до якоїсь іншої онлайн групи, яка мене зовсім не цікавила. Таким чином мої гроші були викрадені! Вони взяли з мене кошти наперед, по їх контракту я не маю права просити їх назад, а ніяких уроків надано не було! Не рекомендую звертатися до цих шахраїв!