28 жовтня 2024 15:41
Компанія KitSoft — це чудове місце для професійного зростання та розвитку. Протягом понад року роботи на посаді DevOps я отримав безцінний досвід та можливість працювати з сучасними технологіями і підходами до автоматизації. Команда із якою я працював так само віддано ставиться до роботи, що співпадає із моїми цінностями
Особливо хочеться відзначити такі ключові аспекти роботи в KitSoft:
1. Професійна команда: В KitSoft працюють фахівці, які готові ділитися знаннями та підтримувати один одного. Це створює чудову атмосферу співпраці та командної роботи.
2. Інноваційність: Компанія активно впроваджує новітні DevOps практики та інструменти. Це дозволило мені працювати з передовими технологіями, такими як Kubernetes, Docker та CI/CD-пайплайнами.
3. Гнучкість та довіра: KitSoft надає можливість самостійно приймати рішення та реалізовувати нові ідеї, що допомагає відчувати свою важливість у проектах.
4. Професійний розвиток: Компанія підтримує навчання та сертифікацію, сприяючи зростанню фахівців у їхніх кар’єрах.
5.Баланс роботи та відпочинку: Компанія дбає про здоровий робочий клімат та баланс між роботою та особистим життям, що створює комфортні умови для продуктивної праці.
Робота в KitSoft стала для мене чудовим досвідом і внесла вагомий вклад у моє професійне становлення. Це компанія, де кожен має можливість рости разом із проєктами та досягати нових вершин.