KIT Англійська для ІТ

до 20 спеціалістів
Київ

Всем света и добра!
Не стану названивать или топить, скажу как есть. Я занимаюсь не первый год, это уже о чём-то говорит, если вы понимаете меня. Занимался с разными учителями, и сказать, что кто-то хуже или лучше, я не могу. У каждого учителя свой подход, своя изюминка, и мои требования как клиента, как заказчика банкета полностью покрываются. Для меня два больших плюса — это гибкий график и онлайн-обучение. Единственный минус — это нужно учиться.
В общем, процитирую распространённый интернет-мем: хороший тамада и конкурсы интересные!

Мій досвід із вивченням англійської мови включає заняття з іншими школами та незалежними викладачами. Я завжди вважав, що отриманий рівень сервісу та навчання був високим. Однак, після того, як я потрапив до цієї школи, я зрозумів, що таке справжній сервіс та чіткий, зрозумілий процес навчання.

Процеси в школі, включаючи оплату, вибір викладача та саме навчання з викладачем, доведені до ідеалу. Вибір викладача враховує всі мої побажання, професійні потреби та індивідуальні особливості, що робить процес навчання максимально ефективним та комфортним.

Дуже хороша школа з классними,професійними викладачами та гнучким підходом до навчання! Особлива подяка викладачу Олені за її терпіння та завжди позитивну і комфортну атмосферу на зайняттях! Рекомендую!

Щиро дякую викладачу Анастасії за її неймовірну допомогу під час курсів англійської мови. Завдяки її підтримці і кваліфікованому керівництву я вдало відновив свої навички у розмовній англійській мові, та підготувався до співбесіди. Це допомогло мені отримати бажану роботу в англомовній компанії. Анастасія створила відмінну атмосферу на заняттях, її професійність і зацікавленість у нашому успіху були очевидними на кожному кроці. Велика подяка їй за її роботу та відданість!

Усім привіт)
Навчаюсь у КІТ протягом 2 місяців і результатом дуже задоволений!
Курс включав в себе різноманітні заняття, обговорення актуальних тем, що допомагало краще зрозуміти мову та побороти барʼєр живого спілкування. Після закінчення курсу, я відчув значний прогрес у своєму рівні англійської мови. Я впевнений, що знання, отримані в КІТ, стануть моїм надійним фундаментом у досягненні своїх цілей.

Підтримали: Anastasiia Hnatyshyna

Навчаюсь в КІТ вже 3 місяці і всі мої очікування цілком виправдались.
Заняття з викладачем Оленою проходять дуже цікаво, ефективно та комфортно. Матеріал, який використовується протягом навчання, сучасний та актуальний. Також, перевагою є можливість підлаштувати навчання під свій графік.
Саме під час індивідуальних занять я зміг побороти барʼєр живого спілкування, що дуже допомогло мені отримати посаду в іноземній компанії та адаптуватись до роботи в англомовній команді.

Підтримали: Anastasiia Hnatyshyna

Я отримав чудовий досвід у KIT! З їхньою підтримкою я успішно пройшов три етапи співбесід з американцями — з керівником проекту, тім лідом та генеральним директором, при цьому до першого інтервʼю ми з викладачем Анастасією готувалися тільки на вихідних! Їхнє ефективне навчання дозволило мені впевнено спілкуватися і вразити на кожному етапі. Щиро рекомендую!

Підтримали: Anastasiia Hnatyshyna

Мав урок по підготовці до англомовної зустрічі з CEO компанії.
Отримав дуже гарні враження та підготовку, як результат пройшов цю співбесіду!)
Раджу!

Підтримали: Anastasiia Hnatyshyna

Дуже раді, що оперативно допомогли вам з підготовкою 🙂 Пишаємось вашим результатом!

Перейти до дискусії

Усім привіт) Хочу поділитися своїми враженнями по навчанню в KIT.
Навчаюсь з травня 2023 року, навчався з двома викладачами, всі залишили приємне враження. Кожні 3 місяці проводиться зріз знань — проста бесіда на прості теми, можна навіть самому зробити висновок, що треба підтягнути, а де в тебе сильні сторони, але за мене це робить викладач і далі вже на основі результатів тестування будується наступний матеріал. Процес навчання дійсно підбирається індивідуально, враховуються особисті побажання і навчання стає цікавішим.
Рекомендую)

Підтримали: Anastasiia Hnatyshyna

Богдане, дякуємо за ваш відгук! Обовʼязково передамо його вашому викладачу 🙂

Перейти до дискусії