1 березня 2024 10:44
Хочу написати відгук щодо рекрутингового процесу в компанії. Після подачі на вакансію зі мною зв’язалась рекрутер Ірина та видала тестове завдання на яке було дано три дні. Я вчасно його надіслала та отримала повідомлення, що отримаю фідбек впродовж трьох робочих днів, проте ніякого фідбеку не було і мої подальші повідомлення були залишені без відповіді.
Дар’я, вітаю!
З вами на звʼязку Ірина, Recruiter в Kiss My Apps.
Так, на жаль, я не відповіла вам вчасно, ваше повідомлення загубилося серед інших і не побачила його вчасно😔. Але я його побачила вже сьогодні, навіть до того, як побачила ваш відгук, тому в будь-якому разі відповіла б — просто, на жаль, вийшла затримка в 1 день.
Щиро перепрошую за цю ситуацію. Хочу пояснити, чому так сталося.
Наш спеціаліст, який перевіряє тестове завдання захворів, тому виникла невелика затримка з перевіркою завдання.
Проте, як я вам обіцяла, обов’язково перевіримо ваше завдання і повернуся до вас з фідбеком сьогодні до кінця дня.
Ми з повагою ставимось до часу наших кандидатів, і добре розуміємо вас. Ми ретельно вивчили ситуацію та зробили висновки. Будемо робити все, щоб подібного не відбулося знов.
Маємо надію, що в нас ще буде можливість виправити ваше перше враження у майбутньому.