1 липня 13:54

Nadiya Tyhonchuk, Head of Content

Проходила 3 етапи співбесід в березні. Після 3 — відмова, причини дуже незрозумілі. Потім побачила цю ж вакансію в червні.
В березні вже були моменти, які мені кинулись в очі, але вирішила дати ще один шанс цій компанії.
Спочатку була досить хамська відповідь від їх рекрутера, але забула її ім’я, на жаль. Вирішила повернутися до комунікації з HRD Аліною Гаврилюк.
HRD своїм повним ігнором підтвердила мою думку щодо її професійності і те, що в компанії немає поваги до кандидатів вцілому. Починаючи від HRD, закінчуючи рекрутерами.
Не раджу розглядати цю компанію для працевлаштування.

Анно, вітаю!
По-перше, мене звати Надія і прошу звертатися до мене по імені.
По-друге,я впевнена, що щодо розширення ви пишете неправду. Ще в березні ви казали, що позиція не термінова і ви без поспіху дивитесь кандидатів. Тобто ви заплановано зайняли мій час і інших кандидатів, а зараз подовжуєте це робити. Чому я так вважаю? В липні у вас знову була відкрита позиція Employer Brand Manager, а також Brand Director. Тобто у вас озширення відразу двох позицій? У вас відразу два бренд директора і емплоєр бренд менеджера в команді? Дууже цікаво 😅

HRD Аліна могла би самостійно відповісти за свої дії і окремо — поведінку на останній співбесіді, яка залишила дуже багато питань і апелювати на зайнятість — це дивна історія, зважаючи, що пройшов місяць, а вона так і не знайшла час відповісти на запит і повідомлення в лінкедін.
Додам, що ваші колеги раптом залишили «дуже позитивні відгуки» після мого, зі сторони це виглядає дещо дивно, м’яко кажучи)

Я однозначно НЕ рекомендую компанію — тут немає поваги до кандидатів, що прослідковується в різних деталях.
До речі, моя знайома проходила у вас 2 етапи співбесід і отримала неприємні враження від комунікації з вашою колегою, після чого відмовилась від проходження хайрінг-процесу у вашій компанії.

Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своєю думкою та досвідом проходження етапів відбору в нашій компанії.
Нам прикро, що у вас залишилися такі враження. Процес рекрутингу у нас побудований на принципах взаємоповаги, і ми завжди намагаємося давати чіткий зворотний зв’язок. Після проходження вами трьох етапів співбесід у березні, ми надіслали офіційну відповідь із рішенням компанії. На жаль, фінальний оффер не завжди можливо запропонувати всім талановитим спеціалістам, навіть якщо вони пройшли кілька етапів.
Повторне відкриття вакансії у червні пов’язане з новими бізнес-задачами та розширенням команди. Що стосується комунікації з керівником департаменту, то через великий об’єм поточних операційних задач direct-повідомлення в особистих профілях не завжди є основним каналом для розгляду апеляцій чи повторних відгуків, для цього у нас діють стандартні рекрутинг-канали.
Бажаємо вам успіхів у пошуку проєкту та якнайшвидшого працевлаштування!