Працювала в King Group — UX/UI дизайнером
Хочу залишити дуже теплий відгук про компанію.

З першого етапу рекрутингу все було швидко, професійно та комфортно. За час роботи найбільше цінувала людей: дуже сильна дизайн-команда, крутий Head of Design, у якого справді є чому повчитися, і колеги, які завжди готові підтримати та допомогти.

Подобалися цікаві задачі, можливість постійно розвиватися та атмосфера, в якій хочеться працювати. Окремий бонус — дуже красивий і комфортний офіс із чудовою терасою.

Я щиро вдячна компанії за цей досвід. Якщо ви зараз думаєте, чи варто приєднатися до компанії, — від себе можу сміливо рекомендувати. Для мене це був дуже цінний етап у кар’єрі, і я рада, що свого часу стала частиною цієї команди.

Підтримали: Iryna Rotanova, Viktoria Sanzharevska

Хочу поділитися дуже позитивним досвідом проходження процесу рекрутингу в King Group.

Попри те, що в підсумку я прийняла офер іншої компанії, цей процес залишив у мене виключно приємні враження. Від самого початку комунікація була швидкою, відкритою та максимально прозорою. Кожен етап проходив комфортно, без затягувань, а всі домовленості виконувалися вчасно.

Особлива подяка Talent Acquisition Partner Юлії. Її підтримка на всіх етапах, щирість, уважність і людяний підхід зробили процес справді приємним. Саме така комунікація формує позитивне враження про компанію ще до першого робочого дня.

Також дуже ціную можливість поспілкуватися з керівником фінансового напряму та HRD. Відчувалося, що в компанії цінують відкритий діалог, професіоналізм і поважне ставлення до кандидатів.

Хоча мій вибір зрештою був зумовлений особистими професійними цілями, я щиро вдячна команді King Group за цей досвід. Буду рада залишатися на зв’язку, а в майбутньому — мати можливість для співпраці чи спільних проєктів.

Однозначно рекомендую King Group як роботодавця тим, хто цінує професійний, чесний і людяний процес рекрутингу.

Проходила 3 етапи співбесід в березні. Після 3 — відмова, причини дуже незрозумілі. Потім побачила цю ж вакансію в червні.
В березні вже були моменти, які мені кинулись в очі, але вирішила дати ще один шанс цій компанії.
Спочатку була досить хамська відповідь від їх рекрутера, але забула її ім’я, на жаль. Вирішила повернутися до комунікації з HRD Аліною Гаврилюк.
HRD своїм повним ігнором підтвердила мою думку щодо її професійності і те, що в компанії немає поваги до кандидатів вцілому. Починаючи від HRD, закінчуючи рекрутерами.
Не раджу розглядати цю компанію для працевлаштування.

Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своєю думкою та досвідом проходження етапів відбору в нашій компанії.
Нам прикро, що у вас залишилися такі враження. Процес рекрутингу у нас побудований на принципах взаємоповаги, і ми завжди намагаємося давати чіткий зворотний зв’язок. Після проходження вами трьох етапів співбесід у березні, ми надіслали офіційну відповідь із рішенням компанії. На жаль, фінальний оффер не завжди можливо запропонувати всім талановитим спеціалістам, навіть якщо вони пройшли кілька етапів.
Повторне відкриття вакансії у червні пов’язане з новими бізнес-задачами та розширенням команди. Що стосується комунікації з керівником департаменту, то через великий об’єм поточних операційних задач direct-повідомлення в особистих профілях не завжди є основним каналом для розгляду апеляцій чи повторних відгуків, для цього у нас діють стандартні рекрутинг-канали.
Бажаємо вам успіхів у пошуку проєкту та якнайшвидшого працевлаштування!

Подивитись всі коментарі (2)

Все було б непогано в процесі рекрутингу, якби відповідальна за вакансію php developer’a не ігнорувала з наданням фідбеку по технічній частині... Вже два тижні чекаю, рекрутерка більше тижня тому попросила почекати ще декілька днів і з тих пір абсолютна тиша.

Микито, дякуємо за відгук і апдейт. Ще раз перепрошуємо, що змусили Вас чекати на відповідь. Нам справді шкода, що ситуація склалась таким чином. Раді, що вдалося все прояснити особисто. Щиро бажаємо Вам швидко знайти класний проєкт!

Подивитись всі коментарі (2)

Працював у компанії kinggroup — QA web. Для початківців це мабуть одна з найкращих компанії в Україні, гарний офіс, соцпакет, цікавий продукт з постійними змінами і можливість швидко навчатися. Може не дуже висока з/п, але дружній колектив. Насправді дуже прикро залишати цю компанію. Нажаль лише 1 день ремоут, це стало вирішальним, бо відчуття безпеки вийшло з чату останнім часом. Хочу подякувати командам розробки та тестування. Ви круті. Дякую Оксані HR за підтримку під час роботи.

Працював тут як Game Developer майже рік. Було приємно працювати, адже команда зібралася чудова

Працювала в компанії дизайнеркою трохи більше року.

На старті все виглядало перспективно. Під час співбесіди домовились про один віддалений день на тиждень — це було важливо для мене з огляду на ситуацію в місті після обстрілів. Керівниця, яка мене наймала, підтримала це, але після її звільнення новий керівник скасував домовленість. Всі робочі дзвінки відбувались через Slack прямо з офісу — тобто ту ж саму роботу я могла спокійно виконувати з дому, але для дизайнерів така можливість була недоступна.

Паралельно з цим нас пересадили з окремого кабінету до шумного опенспейсу. Деяких співробітників навмисно розмістили на некомфортні місця — це виглядало як покарання за ініціативність чи незручні фідбеки. Атмосфера у відділі дизайну була доволі напружена: часта зміна лідів, відсутність чіткої ієрархії, системності та підтримки. Арт-директор був майже не залучений до процесів, займався сторонніми речами й ігнорував запити команди. Попри загальний фідбек про небажання працювати з токсичною колегою, керівництво ніяк не відреагувало. У певні моменти замість діалогу звучали претензії щодо рівня зарплат.

У місяць, коли я звільнилась, команду залишило ще четверо дизайнерів. Це, як на мене, показовий сигнал.
Атмосфера скоріше підійде тим, хто комфортно почувається в умовах постійних змін, нестабільності та мінімальної структурованості.

Я справді люблю те, чим займаюсь, і саме тому залишаю цей відгук. Вірю, що конструктивна критика має сенс для нашої сфери, бо її залишають ті, кому не байдуже. Байдужі просто йдуть і не озираються.
Сподіваюся, компанія з часом зможе враховувати такі сигнали й покращувати внутрішні процеси.

Пропрацювала в цій компанії на посаді графічного дизайнера майже рік (11 місяців), враження цікаві. Почну з плюсів: гарний офіс, хороша техніка для роботи, в принципі зручна локація. Є обіди (компанія компенсує 75% вартості), кава, чай, солодощі — все є. Декілька разів на рік всередині офісу влаштовують святкування з кейтерінгом. ЗП виплачується стабільно та прозоро — жирний плюс. Всі заявлені умови щодо лікарняних та відпусток відповідають дійсності, є медична страховка (після 6 місяців роботи, що для мене, якось довго чекати), всілякі корпоративні знижки (в тому числі на бензин).
Щодо іншого. Абсолютно провалена комунікація між керівництвом та працівниками, незацікавленість керівників у зростанні своїх підлеглих, за рік так і не побачила свою карту зростання, тому що вона банально відсутня. Рівень твоєї позиції абсолютно не визначений — як себе назвеш, так і будеш — джун, мідл, сеньор — обирай шо хочеш, пиши собі у слак будь-яку посаду — це ні на що не вплине))) Для того щоб зрозуміти свою кар’єрну перспективу, йти до арт директора немає ніякого сенсу — будеш вислуховувати півгодинний монолог про те, що ви всі дістали зі своїми амбіціями, ви всі г"вно й взагалі багато просите. Декілька разів приходила із запитами до артдира й всі розмови були АБСОЛЮТНО беззмістовні. Монолог в нікуди.
Віддалених днів немає (хоча спочатку був раз на тиждень), тому що керівництво не вірить, що люди працюють вдома))
Щодо якихось екстра запитів (підписка на софт чи ще шось) — треба довго й нудно пояснювати й аргументовувати нашо воно тобі, яка вигода від цього компанії — тому краще купити за свій рахунок й не псувати собі нерви.
На екзіт інтерв’ю HR з розумінням поставилася до мого рішення піти з компанії, бо під керівництвом артдиректора працювати можна або якщо тобі взагалі пофіг на ментальне здоров’я або якщо ти ВИПРОСИВ собі якісь обіцянки на майбутнє.
Хоч мені й дуже подобалася саме моя команда й задачі, які ми робили (продукти дійсно якісні й цікаві) але останній день перед звільненням був найщасливішим))
Хочу сказати, що ця компанія може стати хорошим бустом для джуніор-спеціалістів, тому що темп роботи швидкий й треба багато чого схоплювати на льоту. Як для мене, це теж можна віднести до плюсів. Ну й стрессостійкість дуже прокачується.