12 листопада 13:01

Michael Kudrynskyi

Подався на вакансію Product Designer, потім пройшов два етапи позитивно, мені сказали мій досвід підходить на більше, чи готовий я піти на цю позицію далі — я відповів так.. Сказали буде співбесіда день-два (фінальна). Потім я пишу рекрутеру Олесі «Пробачте пройшов тиждень, не можу розглядати компанію далі, яка дає певні обіцянки, а потім просто зникає». Вона потім каже та ні ви не правильно зрозуміли, почекайте. Я вибачаюсь та чекаю, потім вона пише вакансія он холд. Пише якщо щось буде то повідомлю. Зʼявляється нова вакансія Lead Product Design і ніхто мені не пише, я написав Олесі може я буду та сама людина. Вона не відповідає декілька днів, потім пише ой вже є людина в фіналі. Ну що сказати, точно не можу радити компанію людям, які цінують час та не люблять токсичні якісь відносини.

Доброго дня, Михайле! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що процес найму залишив у вас негативне враження.
Ми високо оцінили ваші технічні навички та досвід на попередній позиції Product Designer і планували запросити вас на фінальну співбесіду. Проте, через кілька днів, враховуючи вихідні, коли рекрутер не мала змоги відповісти, ви висловили бажання припинити участь у процесі через затримку.
Щодо позиції Lead Product Designer: на момент її відкриття ми вже мали кандидатів на фінальних етапах відбору, які відповідали вимогам ролі, тому вирішили не залучати вас до додаткових співбесід, щоб не витрачати ваш час.
Ми цінуємо ваш фідбек і врахуємо його для вдосконалення нашого процесу рекрутингу. Дякуємо за розуміння і бажаємо вам успіху у всіх професійних починаннях!

Проте середа, четвер, пʼятниця це все ж таки не вихідні. Я власне з повагою чекав, проте у понеділок також не було відповіді (заплановоної співбесіди). Пунктуальність та відкрита комунікація це гарний маркер процесів, на які очікує кандидат у майбутньому.
Ну і другий ваш поінт не правда, бо я написав коли відкрили вакансію майже одразу.