У Kilona я пропрацював на посаді Frontend-розробника близько року. Прийшов сюди після практики на одному проєкті з самими початковими знаннями технологій необхідних для роботи. Але я дуже швидко підріс у компанії. Мені завжди приділяли час, як новачку, на будь якому проекті, щоб я якможна швидше адаптувався. Протягом цього року, я мав свій проєкт в компанії, за який відповідав головою), а також бували кейси, коли доводилося підключатися на допомогу на інші проєкти.
Працював я дистанційно, що для мене було суттєвим плюсом.
Також компанія надала MacBook для роботи над ReactNative продуктом)
Стосовно вихідних мені завжди йшли на зустріч. Попередив заздалегідь і все окей.
По виплатах ЗП ніколи питань не було, все чітко і організовано.
Також великим плюсом є те, що мене ніхто не турбував без термінових причин після робочого часу.
Отже, хотів би подякувати компанії за рік класного співробітництва)
Не можу не написати НЕГАТИВНИЙ коментар про зазначену компанію, тому що так справи можуть вести не компанія, а якась конторка (шарашка).
Не знаю хто там працює, та які там люди але процес рекрутингу явно не на свому місці.
У серпні-вересні цього року проходив етапи відбору на вакансію Middle React Native dev. Пройшов HR співбесіду після якої запропонували виконати тестове завдання та пройти тех.співбесіду.
Виконав тех.завдання, пройшов тех.співбесіду. HR сказала що треба трохи почекати але фідбек від команди чудовий і тільки очікуємо рішення від СEO.
Більше місяця після цього пройшло але більше жодної відповіді. На мої звернення на пошту...ТИША.
Я не розумію невже так важко написати, що ви зробили вибір на іншому кандидатові чи то найм зупинено.
Як так справи можна вести, згаяний мій час, HR, тех.ліда і в кінці повне ігнорування наче нічого і не відбувалось.
Тому наступним шукачам не рекомендую навіть починати процес відбору з даною компанію. Якщо не вміють працювати нормально то хай йдуть наймають попуасів)