Kharkiv IT Cluster

до 20 спеціалістів
Харків

17 серпня 2023 13:51

Сніжана Горні, Communications Projects Coordinator в Kharkiv IT Cluster

З великим задоволенням хочу поділитися враженнями про моє річне стажування в Kharkiv IT Cluster. Я потрапила на стажування до освітньої команди Kharkiv IT Cluster, де розвивалася в напрямах проєктного та подієвого менеджменту в галузі ІТ-освіти.

Уже з перших днів стажування мене вразила організованість, професіоналізм і дружність команди. Кожен з них проявляв велику зацікавленість у моєму навчанні й розвитку, завжди був готовий допомогти й поділитися своїми знаннями.

Хочу відзначити різноманітність цікавих і важливих проєктів, у яких мені довелося взяти участь. Під час стажування я була залучена в різних завданнях: від планування й організації освітніх заходів до взаємодії з партнерами й учасниками програм. Кожне завдання допомагало мені розвивати навички менеджменту, лідерства та комунікації.

Окрім цього в організації вітається ініціативність. Таким чином у межах Kharkiv IT Cluster я змогла реалізувати декілька власних проєктів, які позитивно вплинули й на розвиток мого особистого бренду.

Окрім професійного зростання, я також мала можливість взяти участь в різних заходах та подіях, які організовував Kharkiv IT Cluster. Це надало можливість зустріти багато цікавих людей з IT-галузі та розширити свою професійну мережу контактів.

Не менш важливим аспектом для мене була можливість знайти нових друзів і колег. Спільнота Kharkiv IT Cluster об’єднує людей з однаковим прагненням до зростання й розвитку.

Особливо хочу відзначити роль ліда освітньої команди Олени, яка завжди була поруч та ділилася своїми знаннями й досвідом. Її підтримка й конструктивні поради допомогали вирішувати навіть найскладніші завдання й досягати поставлених цілей.

Після завершення стажування є можливість зайняти повноцінну позицію в організації або ж отримати рекомендації для подальшого працевлаштування.

Завдяки річному стажуванню в Kharkiv IT Cluster, я здобула багатий досвід у проєктному й подієвому менеджменті, підготовці освітніх ініціатив та веденні різнопланових комунікацій. Цей досвід надихнув мене на подальший розвиток у галузі освіти й IT.

Щиро вдячна Kharkiv IT Cluster за цей рік та можливість вчитися в такому середовищі. Рекомендую стажування в Kharkiv IT Cluster студентам, які шукають досвід у галузях Project, PR, Event та Community менеджменті. Тут закладають гарний фундамент для побудови подальшої кар’єри.