Kharkiv IT Cluster

до 20 спеціалістів
Харків

8 серпня 2023 16:35

Валерія Морозова

Хочу висловити подяку за можливість взяти участь в інтернатурі Kharkiv IT Cluster. Рік стажування став цінним і навчальним досвідом, який допоміг пізнати динамічний світ ІТ-індустрії.

Протягом інтернатури, я виконувала різноманітні завдання, що допомогли розширити знання та набути практичних навичок у:

Організації заходів. Це стало цікавим викликом для мене. Було приємно доєднатись до реалізації івентів, які привертали увагу та заохотили багатьох учасників. Особливо пишаюсь успішною реалізацією проєкту Open IT в період освітнього сезону 2022-2023, на який доєдналось понад 1000 студентів з усієї України.

Адмініструванні комунікаційних каналів. Відповідальна та важлива робота, яка допомогла підтримувати зв’язок із аудиторією та поширювати інформацію про проєкти та події Kharkiv IT Cluster. У рамках адміністрування мені випала можливість розвивати телеграм-канал «IT Student» протягом усієї інтернатури.

Веденні аналізу, метрики та звітності, за допомогою JIRA та HubSpot. Цей процес став ключовим інструментом для визначення результативності наших ініціатив. Процес дав змогу покращувати ефективність моєї роботи та роботи усієї команди.

Дякую команді Kharkiv IT Cluster за професійний підхід, підтримку та цінні уроки, які я отримала протягом цього періоду стажування.