13 лютого 17:45
Працювати в цій компанії було для мене справжнім задоволенням і дуже цінним досвідом. За практично 4 роки роботи тут я отримав не лише професійний розвиток, а й став частиною по-справжньому дружнього та підтримуючого колективу.
Особливо хочу відзначити атмосферу в команді — відкритість, взаємодопомогу, позитивні мітинги та неймовірні корпоративні заходи. Тут справді приємно працювати, і саме люди створюють цю унікальну культуру. Як мінімум заради такої команди хочеться залишатися надовго.
Я щиро вдячний кожному за співпрацю, підтримку та спільно проведений час. Це був важливий етап мого життя, який я дуже ціную. Обставини склалися так, що зараз мені потрібно рухатися далі, але я залишаю компанію з теплими спогадами та великою повагою.
Бажаю команді подальшого розвитку, успіхів, стабільності та тільки найкращого попереду. Дуже радий, що мав можливість бути частиною цього колективу.