Keenethics

Львів, Нью-Йорк (США), Oss

16 лютого 19:38

Ihor Shorop

Пройшов співбесіду в Keenethics на позицію Product Manager.
На зустрічі були CTO Олексій, Head of PMO Тетяна та CEO Макс.

Початок був справді комфортний. З Олексієм і Тетяною говорили спокійно, конструктивно і по суті.

Коли перейшли до обговорення підходів у продакт-менеджменті, Макс різко перебив розмову, почав наполегливо доводити свою позицію і в процесі сказав, що говорить на захист колеги Тетяни, хоча ніхто нікого не атакував.
У цей момент у мене з’явилося відчуття, що дискусія почала переходити в персональну площину.

Далі тон став жорсткішим. Запитань було багато, і сам по собі такий формат для мене нормальний.
Але в якийсь момент склалося враження, що частина запитань була радше про очікуваний формат відповіді, а не про те, щоб реально розкрити мій досвід.

Окремо здивував сильний акцент саме на hands-on створенні креативів у Meta Ads. Прямо звучало очікування, що PM має робити їх власноруч.
На мою думку, для ролі Product Manager це не обов’язкова вимога, тому настільки швидке рішення про no match виглядало непропорційним і подане в доволі різкій формі.

У підсумку враження двояке. У команді є приємні та професійні люди, але стиль комунікації з боку CEO в цій співбесіді виглядав різким і непослідовним. Для мене це сигнал ризику щодо управлінської культури в компанії.

Дякуємо вам за цей фідбек. Ми його уважно прочитали — він запустив у нас більше думок і висновків, ніж ми очікували.
Бажаємо вам знайти продукт і команду, де ваш досвід і сильні сторони розкриються повністю.