Пропрацювала в цій неймовірній компанії майже 3 роки!
KeenEthics — це команда зрілих, відкритих та мотивованих людей зі схожими цінностями, з якими хочеться разом працювати, розвиватись та творити !
Тут є можливість впливати на всі процеси, пропонувати свої іде та працювати над їх втіленням! Тут цінується та вітається думка кожного! І таки так- Люди тут важливіші за процеси!
В любій ситуації — ти отримаєш підтримку, лояльність та розуміння.
В Keenethics я виросла як професіонал, так і як особистість. Таку кількість крутезних, якісних тренінгів, навчань, воркшопів і т.д. мало де зустрінеш. А чого тільки вартує Mental Health програма, яка тут діє вже понад 2 роки.
Одним словом- дуже раджу всім пізнати цю компанію зсередини, певна- залишитесь тут надовго!:)
Keenethics, дякую за цей час та людей, яких тут зустріла!
Forever Keen :)
Люди, як основна цінність та актив компанії KeenEthics!
Чудова компанія, з не менш чудовою філософією.
Чесність, турбота, прозорість і відсутність бюрократії, жага до постійного розвитку та самовдосконалення — це основні цінності компанії, тут вас почують та врахують вашу думку.
За бажання можна доєднатись до класних соціальний соціальних проектів, в компанії їх є декілька, та зробити свій внесок в щось хороше. Варто відзначити в компанії турбуються про mental health кожного працівника, тому в штаті є свій власний Mental Health Officer.
Також часто організовуються виїзні ремоути, де колеги з різних регіонів нашої країни, можуть попрацювати поруч, поспілкуватись та познайомитись ближче. Люди тут просто неймовірні!
Підсумовуючи, можу сміливо сказати, це одна з кращих компаній де мені доводилось працювати, однозначний рекомендасйон!
KeenEthics — крута компанія з мега крутими людьми і чудовою філософією. Тут ви зможете попрацювати з досвідченими профі девами і адекватними PMами =) і при бажанні, долучитися до крутих соціальних проектів, і внести свій вклад в щось хороше. Для компанії на першому місці стоять люди — її працівники, а це вже багато говорить! Варто відмітити, що в компанії є Mental Health Specialist. Однозначно рекомендую!
Працював у KeenEthics більше 4 років. Можу сказати, що рівень комфорту, гнучкості і чесності в компанії на найвищому рівні. Компанія всі ці роки була для мене для мене другим домом. Багато колег стали справжніми друзями. Злагоджена робота відділів і налагоджені процеси забезпечують всі умови для стабільного розвитку компанії. Робота HR відділу також на висоті, в компанії є Mental Health Specialist, що є доволі унікальною фішкою на сьогоднішній день серед компаній. Одним словом — раджу!)
Працював в Keenethics майже три роки, найкраще місце, де довелося працювати, дружня і тепла атмосфера, відсутність бюрократії. Трохи схоже на другу домівку. Можна працювати віддалено, можна в офісі, можна сидячи, можна стоячи :) Тут точно тебе почують. Був радий працювати, і радий, що познайомився з гарними людьми, дізнався багато крутих штук, отримав хороший досвід.
Всім привіт, працював у цій неймовірній компанії майже 2 роки. І що я вам можу сказати? Це компанія в якій я виріс і радий що працював тут. Це компанія в якій можливо получити різноманітний досвід, в комнаії де твої ідеї будуть почуті, а якщо прекласти правильні зусиля, то їх і втілять швидко.
Люди: Це найсильніша сторона компанії. У цій компанії тяжко знайти людей яких можна було б назвати токсичними, неприємними і т.д. Якщо говорити про технічний рівень, то він є різний. Хтось скіловий сеньйор, а хтось потенційно талановитий джун. Хтось може сказати ой, джуни, все ясно. Та хочу вам сказати що вимоги до цих джунів не є низькими, я сам проводив співбесіди і не по слухах знаю. Якщо ви зустріли джуна в цій компанії, то його рівень є достатній щоб працювати на реальному проекті, а не такий що його може навчать, і може він зможе працювати на проекті. Програма менторства теж працює.
Проекти: В свій час, я зустрів тут проект, на якому була для мене найскладніша архітектура, наданий момент він стоїть на 2 місці, бо зараз працюю з клауд архітектурою. В загальному проекти є різні. Був момент коли були і не дуже цікаві проекти, але в момент коли я йшов, такі просіювали досить не погано.
В підсумок хочу сказати, це крута молода компанія, в яку варто йти однозначно, якщо ти шукаєш такого типу компанію))
Мені пощастило побувати на співбесіді в Keenethics, точніше на 3 співбесідах, і попри результат, чесно скажу, це була найкомфортніша співбесіда в моєму житті)) Релевантні питання, загальна ввічливість, і приємна дружня атмосфера — саме так мені запамятались хлопці з KeenEthics :) Бажаю успіхів і швидкого розвитку — ви круті)
На даний момент добігає кінця мій перший робочий місяць в Keenethics. Я вирішив поділитись своїми враженнями від роботи в цій компанії.
Дізнався я про Keenethics від одногрупника, який на той час вже долучився до команди розробників. Він розповів, що компанія молода та перспективна і активно шукає працівників.
Я вирішив відправити мейл Keenethics з CV. Компанія швидко відреагувала на мій лист, наступного ж дня ми домовились про співбесіду з рекрутером компанії — Ігором.
В ході співбесіди по skype Ігор розповів багато про Keenethics, а також запросив мене на івент від компанії «Парне програмування Coderetreat».
На Codretreat я познайомився з Олексієм Плетньовим, СТО компанії Keenethics. Через декілька днів, мене запросили на технічну співбесіду в офісі компанії. При першій ж розмові у мене виникли позитивні враження щодо компанії та думок Олексія.
Співбесіда ж складалась з двох етапів і загалом через тиждень я вже знав результат. Це виявилось приємною несподіванкою для мене, оскільки з досвіду період очікування завжди був набагато довшим. В СТО Олексія, СЕО Максима та інших працівників компанії одразу відчувається професіоналізм.
Зараз мені пощастило одразу використовувати технології на проекті, з якими я мріяв працювати. Олексій як СТО дослухався до моїх вподобань, що дуже сильно порадувало.
Хочу відмітити, що найбільше, як на співбесіді так і на івенті, мені сподобалась дружелюбна атмосфера та вміння вислухати. Саме цього, на мою думку, не вистачає більшості компаній.
Работала на позиции ПМ в компании Keenethics и думаю, что могу написать + - объективный отзыв про всем операционным аспектам.
Компания молодая, но однозначно движется в нужном направлении для достижения успеха.
Проекты/Заказчики: Есть пару скучных проектов, но большинство интересные и нетривиальные (блокчейн вообще топчик)) Я работала в компаниях постарше и статусней, где иногда попадались такие индивиды-заказчики, что моя нервная система до сих пор отвергает факт того, что я имела с ними дело. В Кинэтикс заказчики, на удивление, все попадались очень классные и отношение к команде было скорее партнерское, чем рабовладельческое.
Команда: Команда девелоперов разных уровней, есть молодые и не смелые, от которых много проблем, а есть толковые которые подскажут, направят, проведут тех посиделки. Мне не хватало архитектора на проектах, но насколько я знаю, сейчас идет поиск подходящего человека на эту должность. А еще в команде есть крутой дизайнер в штате, что очень улучшило качество дизайна на проектах.
Атмосфера: Вот это самая заметная ценность компании. Невероятно семейная, дружная, теплая атмосфера. Никакой паники, напряга, бюрократии (кроме нужной), агрессивного менеджмента нет. Мне как ПМу это иногда мешало)) Иногда ребята были настолько как дома, что я не могла их организовать к работе) Одно точно — прийдя в компанию вы найдете 40 новых друзей — гарантировано! Такое впечатление, что рекрутеры очень тщательно отбирают ребят по софт скилам, для того, чтоб исключить какие-либо конфликты внутри Кинетикс команды. Отдельное спасибо Вике-HR.
Топ менеджмент хоть и молод, но очень старательно и трепетно относится к взращиванию корпоративной культуры, налаживанию связей с перспективными партнерами и заказчиками. Макс и Леша прислушиваются к каждому мнению, прекрасно реагируют на конструктивную критику и действуют в интересах развития своей компании. Мне было очень комфортно и приятно работать с ними.
У Keenethics есть типичные проблемы молодых компаний, но благодаря сознательности менеджмента и дев команды все эти проблемы решаются максимально быстро. Я всем советую Keenethics как компанию для старта карьеры в отрасли так и для ее развития. Скучаю.
Дуже вразило що мене запитали — що зручніше стаціонарний комп або ноут.
Вибрав ноту тому, що не люблю прив’язувати себе до одного робочого столу, люблю творчу свободу. І о диво можна було відразу скористатися програмою покупки ноута в кредит (100% оплачує компанія з них 55% поступово сплачую я, за 12 місяців) якраз мій домашній зламали діти. Мене це врятувало, зворушений турботою, та довірою з першого дня))
У нас в компании есть возможность работать удаленно. На протяжении месяца связи с личными обстоятельствами я работал удаленно в удобное для меня время. Мне очень понравилось)