KAVA Gaming Studio

Київ

Я пропрацював в KAVA близько півроку на позиціі моушн — дизайнера і я неймовірно задоволений процесом та роботою в компанії. Самі люди які працюють тут дуже професійні.
Адекватне ставлення як до спеціаліста так і до людини, розуміння і прийняття.

Особлива подяка Поліні Свірідовій — дуже вдячний за допомогу в орієнтирах на кшталт «що до чого» і адекватну комунікацію)

Підтримали: Polina Sviridova

Дякую тобі за круту співпрацю!
Далі — тільки більше, і рука на пульсі 💛

Перейти до дискусії

Я пропрацював у компанії близького одного року, і цей час став для мене справжнім етапом професійного та особистого зростання. Компанія створює чудові умови для розвитку — як у технічному, так і в комунікаційному плані.
Окрема подяка команді — це неймовірно дружні, відкриті та талановиті люди, з якими було приємно працювати щодня. Атмосфера взаємопідтримки та спільного прагнення до результату справді мотивує.

Підтримали: Polina Sviridova

Я працював у компанії пів року і вирішив поділитися враженнями. Це були місяці співпраці з дуже приємними та комфортними в спілкуванні людьми. Адекватне ставлення, підтримка, професіоналізм — усе це справді залишило хороші спогади. Один із тих випадків, коли після завершення співпраці продовжуєш підтримувати зв’язок, бо щиро цінуєш людей, з якими працював.

Підтримали: Polina Sviridova

Я пропрацювала рік в компанії KAVA Gaming Studio можу багато чого хорошого сказати — мені дійсно було приємно і весело кожного ранку прокидатись і «йти» на роботу)) і я завжди знала що можу отримати підтримку і пораду і просто приємне спілкування. і коли ми на корпоративі влітку були всією командою — було дуже тепло✨ Дякую за це 🙏
Я отримала підтримку в складний період життя і також завжди могла розраховувати на пораду і допомогу в робочих процесах. Компанія зараз класно розвивається, має амбітні цілі, що дуже надихає розвиватись і працювати над власними скілами 😌

Підтримали: Polina Sviridova

Я працювала в компанії Kava з серпня 2024 року на посаді художника, і хочу поділитися своїм досвідом!

Ця робота стала для мене не лише професійним викликом, а й величезною можливістю для розвитку. Мені було неймовірно цікаво працювати з такою талановитою і досвідченою командою. Для мене, як для художника, було надзвичайно цінним працювати над масштабними проектами та вдосконалювати свої навички.

Особливо хочу висловити вдячність Сергію Абрамову, нашому арт-ліду. Він став для мене справжнім наставником: завдяки його порадам та підтримці я змогла суттєво підвищити свій рівень.

Не можу не згадати неймовірних менеджерів, які завжди готові прийти на допомогу: Поліна Свірідова, Ярослава Суздалієва та Юлія Білецька. Ваша підтримка й турбота зробили робочий процес ще комфортнішим і продуктивнішим!

Мій досвід роботи в Kava був неймовірно позитивним, і я щиро вдячна цій компанії за все, чого я тут навчилася!

Підтримали: Polina Sviridova

Працюю в KAVA на посаді vfx generalist artist. Неймовірні можливості для реалізації своїх ідей та найкраща в світі команда!

Працюю в KAVA Unity developer’ом на аутстафі.
Можливість працювати віддалено — для мене це топ, також э офіс в центрі міста, а не на іншому краю, що дуже круто, особливо якщо будуть проблеми зі світлом.
Дружня і гарна обстановка всюди, будь то корпоративи чи зідзвони з частиною команди.
Керівництво класне, HR та PM — топ, якщо з’являються питання чи потрібна якась консультація/допомога завжди можна списатись/зідзвонитись і все владнати дуже швидко.
Бувають зідзвони з керівництвом, щось типу 1 на 1, але це більше про комфорт, фідбек про контору/проекти від працівника; дослухаються до питань та забаганок, перспектив, подальшого розвитку та росту.
Для контори яка існує трохи менше року ще є куди рухатись і рух іде. З плином часу становиться все краще, з’являється більше бонусів, керівництво інформує про майбутні перспективи та зміни

Підтримали: Polina Sviridova

Працюю з KAVA з червня 2023 за моделлю аутстафф. До тепер отримував тільки хороші враження.
Влаштовуючись в компанію мені запропонували співпрацю з «не маленьким» клієнтом, з яким я працюю й досі. Всі питання техніки закривались негайно, враховуючи, що я працюю з VR.
Коли в клієнта почались реорганізації своїх процесів , мені в цей самий тиждень запропонували більше 5 інших на вибір, але все залишилось на своїх місцях і я в тому числі)
По виплатам ніколи затримок не було крім одного разу, коли про це попередили завчасно, і то можна було відмовитись від переносу.
Як на мене, компанія вже переросла ту кризу збільшення персоналу, де спочатку все на словах а потім одна бюрократія, зберігши ті
дружні відносини між людьми. Що говорить про професійність і компетентність керівництва.
Працюю 100% віддалено і на одному з 1-1 було поставлено питання забезпечення стабільності мого «онлайн», враховуючи перспективи блекаутів. Тобто дбають, щоб я мав як працювати.

Підтримали: Polina Sviridova

Працюю в компанії на позиції QA, та хочу відмітити різноманітність проєктів. Комунікація з керівництвом доволі відкрита, завжди можу задавати всі питання напряму керівникам, а також колегам. Також хочу відмітити, що компанія відкрита до обговорення та введення якихось нових фішок) дуже вже чекаю на мерч, бо був спойлер, що він вийде класний!

Подобається те, що робота може бути 100% віддалена, але звідси випливає невеличкий мінус — не можу відвідати корпоративи, які часто відбуваються на терасі офісу 😅, так як я не проживаю у Києві.

Подобається, що у компанії великі, амбіціозні та масштабні плани))

Більше мінусів не зафіксував, тому можу щиро рекомендувати розглянути цю компанію, якщо ти ще знаходишься у роздумах 😅

Підтримали: Polina SviridovaYulia Biletskaya

Працюю 2D художником у компанії протягом 2 місяця, перше що мене вразило, це те, що мене взяли без тестового, але на пробний період у 2 дні, тобто одразу можно було сконтактувати з лідом і поринути у процесс роботи, що я вважаю дуже важливим, щоб одразу показати свої навички) Друге — це те, що коллектив дійсно дуже дружній, є офіс у центрі, також є коли з керівництвом, де цікавляться як тобі працюється і як ти себе почуваєш, що теж є великим плюсом, бо ти одразу відчуваєш цінність своєї праці і себе як співробітник)
Також є дуже різні задачі, можно спробувати себе у нових стилях, ліди і менеджери допомагають щоб процесс був максимально комфортним.
Дуже вдячна, що обрали мене :3

Підтримали: Polina SviridovaYulia Biletskaya

Працюю проджект-менеджером в KAVA. Я людина дуже примхлива в плані комфорту в усіх його проявах. За свій робочий досвід я змінила змінити декілька компаній, і з впевненістю можу сказати, що KAVA — це найкраще місце з усіх, де я була :)

Перше і найголовніше, що я хочу виділити — це здорові стосунки в колективі. А головне — між керівництвом та співробітниками. Завжди присутнє розуміння до робітників з боку керівництва, є зворотній зв’язок, до тебе прислухаються. В колективі ти почуваєшся своїм.

Також є офіс в центрі міста, де дуже красиво та затишно. Я більш домашня особа, тому для мене важливо, що можна обирати, чи ходити в офіс, чи ні. Але ми часто влаштовуємо міні-корпоративи, що не може не радувати :)

Компанія зфокусована на розвиток: приймаємо участь в різного роду конференціях, шукаємо нові партнерства. Тобто видно, що людям, які створили цю компанію, не начхати на те, що з нею буде, і що буде з людьми, які там працюють.

Звісно, ми тільки на початку своєї діяльності і нам є куди зростати і що ще робити. Але в цій компанії ти точно знайдеш своє місце, своїх людей.

Далі — більше, а з такою командою та РМ — нічого не страшно!)

Перейти до дискусії

Працюю в команді KAVA на позиції артліда. Хочу подякувати керівникам за ту атмосферу яку вони створили і продовжують розвивати у компанії. В колективі панує дружелюбність та підтримка. Людяність та чуйність. Еффективні фідбеки та організація праці. Для комфортної роботи створені всі умови. Є світлий приємний офіс у центрі, с терассою де можна классно провести час з командою. Ходити в офс ніхто не примушує, кожен має право обирати де йому зручніше працювати, вдома чи в офісі. Керівництво с повагою відноситься до кожного члена команди. Час від часу створює корпоративні зустрічі) В роботі маємо багато цікавих проектів і задач над якими хочеться працювати. Джуе вдячний за те, що знайшов своє місце в такій чудовій команді!

Сергій, дякуємо тобі за щирість та нашу плідну співпрацю)

Перейти до дискусії

Мені випала честь працювати в цій компанії як Project Manager, де кожен день був заповнений новими викликами та можливостями.

Вже з перших днів роботи у компанії мене вразило те, як тут цінують кожного співробітника. Зустрічаєш ранок з посмішкою на обличчі та зі смачною KAVою). Колектив це одна велика родина, де кожен завжди підтримає і допоможе. Я завжди відчуваю тут підтримку керівництва та можливість висловити свої ідеї та думки.

Робота на проектах в Kava Gaming — як захоплююча гра)) Тут немає місця рутині — кожен проект — це окремий світ зі своїми правилами, де ми разом втілюємо найсміливіші ідеї та концепції.

Робота в цій компанії — це більше, ніж просто робота. Тут кожен день — це нова глава, а відчуття задоволення та досягнень завжди поруч.

Також окремо хочу виділити офіс. Це не просто офіс, а хаб, місце сили, місце зустрічі з колегами, місце для вечірок) Знаходиться в 15хв від м.Олімпійська та має чудову терасу на даху з гарним виглядом на наше місто.

Я вдячна за можливість бути частиною цієї команди та долучитись до створення ігор та артів, які залишають свій слід в історії геймдеву.

Дуже щасливі мати такого РМ у нашій команді)