Працюю в JustTech вже понад два роки, і цей час став справжнім трампліном для мого професійного росту. Починав у технічному відділі, згодом перейшов у CRM Development, а зараз займаю позицію Head of CRM Development. Кожен етап — це нові виклики, можливості і підтримка з боку колег та керівництва.
У компанії є все, що потрібно для розвитку: цікаві проєкти, адекватна комунікація, відкритість до ідей і команда, з якою приємно працювати щодня. Тут реально можна рости і кайфувати від того, що робиш. JustTech — це місце, де цінують, мотивують і допомагають ставати кращим.
Рекомендую! 🙌
Подавалась на позицію Product Marketing Manager. Під час технічного інтерв"ю виявили, що це не match, але все одно залишились приємні враження від компанії і рекрутингового процесу. Все проходило без затримок, як і домовлялись. Тут працюють адекватні люди. Рекомендую!
Якщо шукаєте місце, де можна не просто працювати, а ще й розвиватися, зростати та кайфувати від процесу — JustTech саме те, що треба! Я прийшла сюди у 2022 році як методист з математики, а зараз уже в ролі Product Manager’а. І знаєте що? Тут справді підтримують ініціативи, дають шанс рости кар’єрно та допомагають ставати профі у своїй сфері.
Колеги завжди готові підставити плече, а керівники не просто мотивують, а й надихають своїм підходом до роботи.
А ще тут реально класна атмосфера: командні ігри, святкування, нові виклики та проєкти, що не дають засидітися на місці. Якщо вам важливі розвиток, крута команда та цікаві задачі — приєднуйтесь! JustTech — це не просто робота, це можливості, драйв і новий рівень! 🚀
Дуже вдячна компанії за можливість росту та розвитку 🦒❤️😍
Ділюсь своїм досвідом роботи у компанії JustTech. Працюю тут вже більше
Колеги надають постійну підтримку та допомогу. Дають змогу працювати з новими та цікавими задачами.
Враження чудові, рекомендую!
Також хочу поділитися своїм досвідом роботи в команді JustTech)
Працюю тут з квітня 2023 року, вже майже 2 роки. За цей час я пройшла неймовірний шлях особистого зростання та самовдосконалення. Спочатку прийшла на позицію звичайного менеджера з продажів, але досить швидко перейшла до обов’язків ментора. Після цього виграла конкурс та стала тімлідером команди і от вже пів року займаю позицію керівника напряму продажів. Всього за 2 роки компанія надала мільйон можливостей для розвитку, знаходження нових знань, прокачки скілів та відкриття неймовірних кар’єрних можливостей.
JustTech — це компанія, що вміє створювати найкомфортніші умови для розвитку кожного співробітника. Тут відчуваєш, що твій успіх помічають, цінують та підтримують. Керівництво завжди відкрите до ідей та звернень, а колеги завжди готові поділитися досвідом та підтримати у складних ситуаціях. Тут панує тепла, домашня атмосфера, де кожен відчуває себе частиною великої команди.
Я дійсно та щиро пишаюся, що працюю в такій компанії і з такими неймовірними людьми!
З компанією JustTech пов’язаний досвід майже в 2 роки. Це команда молодих заряджених людей, які розвивають свої продукти й процеси, тому на одному місці точно не будете стояти, завжди траплялось вчити щось нове. Жодного разу не було проблем чи затримок з винагородою, що є великим плюсом :)
Працюю в компанії вже 4 місяці, тому теж хочу залишити свій відгук)
Головні плюси для мене:
1. Дуже крутий колектив
2. Цікаві задачі
3. Повністю віддалена робота
4. Можливість розвитку/зміни спеціалізації в межах компанії
5. Адекватне керівництво, яке підтримує ініціативу та відкрито до спілкування
Загалом на данний момент я всім задоволена, сподіваюсь так буде і надалі)
Я працюю в компанії вже понад три роки, тому хочу поділитись своїм досвідом роботи в JustTech)
Якщо шукаєте класну роботу, то JustTech — це те, що треба! Я тут з 2021 року і не шкодую ні на секунду. Мій шлях пройшов від менеджера з продажів до керівника відділу)
Команда — супер, керівники — найкращі. Тут дійсно цінують людей і дають можливість розвиватися. Навіть новачки можуть стати тренерами або керівниками за
Працювати не нудно, завжди є щось нове і цікаве, також проводяться регулярні ігри та святкування важливих подій компанії.
А ще атмосфера така, що реально приємно приходити на роботу. Якщо ви хочете працювати в місці, де можна кайфувати від процесу, а також й реально рости як професіонал, то JustTech — це те що вам потрібно!
Я дуже радий бути частиною команди JustTech і вдячний за навчання та розвиток, який отримав тут!
Залишаю свій відгук про роботу в цій компанії з метою допомогти людям знайти своє місце роботи 🧡 Працюю вже більше двох років у JustTech, і повністю задоволена. Основні моменти, які хотілося б виділити:
1. Зацікавленість і мотивація працівників. Всі, з ким я спілкувалася, викладаються на 100% на своєму робочому місці, і з такими людьми приємно працювати. Поруч із такими колегами ти сам зростаєш, розвиваєшся і не бажаєш залишатися позаду.
2. Молоде і сучасне керівництво. У JustTech я жодного разу не чула застарілих стереотипів чи підходів до роботи, які вже давно не працюють. Навпаки, відділи слідкують за всіма трендами та нововведеннями і адаптують їх під нашу роботу.
3. Всі рівні. У компанії немає відчуття, що є керівник, і його слово — закон, а є лінійний персонал, і всім байдуже на його ідеї. Такого тут не було і не буде. Всі ідеї розглядаються, а керівники завжди відкриті до зворотнього зв’язку.
4. Навчання, навчання і ще раз навчання. Якщо ти маєш бажання вчитися, розвиватися і пробувати себе в чомусь новому, JustTech завжди тебе підтримає і допоможе.
Це щиро дуже круте місце роботи, з якого зовсім не хочеться йти!
Я в компанії працюю 4 рік, крок по кроку будуючи свою карʼєру та розвиваючись разом з компанією.
І щоб не було багато тексту, хочу виділити топ 4 переваги JustSchool:
1. Регулярно зʼявляються нові карʼєрні можливості (говорю, як людина, яка від колл-центру прийшла до керівника найму, а потім взагалі змінила свій вектор та розвиваюсь, як Product Manager);
2. Компанія, якщо бачить бажання, то готова взяти джуном і вкладатися в розвиток;
3. Завжди поруч класні, цікаві люди, які ще й на допомогу готові прийти.
4. Компанія має активну громадську позицію та допомагає Дітям Героїв та військовим.
Я дуже рада бути частиною компанії JustSchool!
З величезним бажанням хочу поділитися своїм досвідом роботи в компанії JustSchool. Працюючи тут вже більше року, я можу з упевненістю сказати, що це місце, де по-справжньому цінують кожного співробітника і створюють умови для професійного та особистісного зростання. Кожен колега тут не просто професіонал своєї справи, а й чудова людина, готова завжди допомогти та підказати.
З першого дня мене вразила доброзичлива атмосфера та підтримка з боку колег. Команда JustSchool складається з висококваліфікованих фахівців, які завжди готові поділитися своїми знаннями та досвідом. Керівництво компанії активно сприяє розвитку співробітників.
Особливо хочу відзначити можливості для кар’єрного зростання. У JustSchool чітко визначені кар’єрні траєкторії, що дозволяє кожному працівнику розуміти, як він може розвиватися в компанії. Протягом своєї роботи я отримала кілька підвищень і мала можливість спробувати себе в різних ролях, що значно розширило мої професійні горизонти.Завдання, які я виконую, завжди цікаві та мотивують до начання та самовдосконалення. В компанії панує атмосфера інновацій та креативності, що дозволяє постійно вчитися новому і знаходити нестандартні рішення.Крім того, компанія активно підтримує ініціативи своїх співробітників та заохочує креативність.
Хочу подякувати JustSchool за корпоративні заходи, які сприяють зміцненню командного духу.
Загалом, JustSchool — це компанія, яка постійно розвивається і надає своїм співробітникам усі умови для професійного зростання та самореалізації. Я рада бути частиною цієї команди і впевнена, що тут мене чекає ще багато цікавих можливостей та досягнень.
Працюю більше
Весь мій шлях тебе підтримували та багато вкладали як в працівника. Дуже рада бути частиною такої класної компанії)
Працюю майже 4 роки вже, можу сказати що є можливість для розвитку як по скіллам, так і по посаді/зарплаті. Команда крута, спілкування приємне, всі проблеми можна вирішити діалогом. Мені працювати комфортно. В достатній кількості отримую фідбек по своїй роботі. Ще жодного разу не пожалкував що тут працюю)
🌟 Протягом 3,5 років роботи в компанії, я мала можливість відчути справжню атмосферу співпраці, підтримки та неймовірного колективу, який завжди готовий підтримати та підхопити ідеї. 🚀 На даний момент працюю проектним менеджером напрямку JustSmart.
Тут я почуваю себе як вдома, завдяки дружньому колективу та прекрасному керівництву, яке не лише відкриває для нас нові горизонти в кар’єрному зрості, але й завжди стимулює до саморозвитку. 📈
Наша команда завжди на висоті, в трендах та готова допомогти у будь-якій складній ситуації. Тут я не лише знаходжу себе, але й маю можливість розвиватись та приносити користь освіті. 💡
Я вдячна за можливість бути частиною цієї неймовірної команди, де кожен день — це новий виклик та можливість зростання! 💪
Працюю в компанії вже майже рік на посаді marketing-manager. По-перше, мені дуже подобається, що в компанії є чіткі цілі та вектор розвитку продуктів та компанії взагалом. Ти розумієш, куди рухатись і прикладаєш максимум зусиль, щоб досягти цілей. По-друге, але не менш важливе, це супер команда, яка завжди тебе підтримає та допоможе. Це команда, яка захоплюється тим, що робить, і кожен викладається на 200%, і хоче зробити ще краще та ефективніше.
За цей період я дуже виросла як спеціаліст і мені пощастило, що я маю можливість працювати з найкращими) А ще у нас класні онлайн-корпоративи і різні інтерактиви з подаруночками)
Тому, якщо ви готові викладатися на 100% та працювати з найкращими спеціалістами — welcome!
Уже більше ніж півроку працюю в JustSchool. Процес прийняття на роботу та онбордингу відбувався у комфортних умовах і без стресу. Я завжди мала відповіді на усі свої запитання та підтримку команди, що було дуже важливо для мене на початку роботи. Після успішного випробувального у мене не залишалось сумнівів, чи продовжувати працювати тут, бо команда маркетингу попала у моє сердечко і розтопила його)
Із головного:
1. Команда завжди відкрита до твоїх побажань, ти можеш запропонувати свою ідею і її точно візьмуть до уваги. Тут тебе почують
2. Поважають твій час і не турбують о 22:00)
4. Підтримують твій розвиток (усі тільки за, якщо ти захочеш підвищити свої навики і пройти додаткове навчання)
5. Немає проблем із ЗП, усе приходить вчасно
Мені подобається працювати тут, тому раджу не вагатись при виборі JustSchool)
Працюю в JustSchool вже майже 2 роки. Компанія справді піклується про своїх співробітників і створює сприятливе середовище для професійного зростання. Керівництво заохочує прагнення до самовдосконалення та надає всі необхідні інструменти для набуття нових знань і навичок. Мій колектив (відділ) справді чудовий — дружній, згуртований, завжди готовий підтримати та допомогти. Окрім того, я пишаюся бути частиною команди, яка створює якісний та затребуваний продукт, який має значний вплив і користь для суспільства.
Тому, якщо Ви шукаєте місце роботи, де зможете розвиватися професійно, будете оточені дружнім колективом та матимете змогу реалізувати свій потенціал, створюючи щось значуще, я щиро раджу спробувати влаштуватися на роботу в JustSchool. Це чудова компанія, яка дбає про своїх співробітників і дає їм усе необхідне для плідної праці та досягнення успіху.
Протягом останніх 6 місяців я працюю верстальником в компанії JustSchool. Це молода, перспективна українська компанія, де панує тепла та дружня атмосфера.
Компанія надає великі можливості для професійного зростання. Керівництво компанії завжди готове допомогти, а процеси в компанії постійно удосконалюються.
Велика частина позитивного враження від роботи в компанії — це команда. Всі тут дуже професійні, але водночас відносно молоді. Кожен з них завжди готовий підтримати, підказати або просто поговорити. Це допомагає відчувати себе частиною великої дружньої команди.
Я вдячний за можливість працювати в JustSchool і що можу приймати участь у створенні продуктів, які дійсно мають значення. Якщо ви шукаєте місце для професійного зростання та розвитку, компанія JustSchool — відмінний варіант.
Працюю в компанії ось уже близько 10 місяців у Відділі Розробки. Компанія відносно молода, перспективна, українська. Справді тепла і дружня обстановка в колективі. Навіть робочі мітинги проходять невимушено і на позитиві.
Компанія вирізняється своєю надзвичайною культурою і шармом, тут всі на «ти» і завжди раді один одному допомогти, адже працюють на результат та на створення цінного і потрібного продукту — це те, у що вкладає кожен свою частинку.
Тут комфортні умови праці, відносно гнучкий графік роботи. Є відпустка та лікарняні, завжди вчасні виплати, відсутні овертайми та строгі дедлайни.
На відміну від закордонних компаній, де доводилося працювати раніше, тут не так багато різних бенефітів, але зате завжди є швидкий зворотній зв’язок і реакція на будь-які пропозиції, питання та побажання.
Я вдячний за можливість бути частиною цієї команди і з нетерпінням очікую на зростання та прекрасне майбутнє.
Мала дуже не приємний досвід спілкування з Вашим HR менеджером Михайлом. Людина без софт скілів зовсім. Сам створив конфліктну ситуацію відносно мого імені, замість того, щоб спілкуватися по темі співпраці підігрівав конфлікт своїми «експертними знаннями».
Якщо на початку розмови я була дуже змотивована розпочати співпрацю, то після спілкування з ним з’явилося дуже велике бажання звернутися до менеджменту і попросити провести тренінг з комунікативних навичок та емоційного інтелекту вашим ейчарам.
Добрий день, Альоно! Нам шкода чути про ваш прикрий досвід. Проте мушу зазначити, що в нашому HR відділі не працює жодної людини на ім’я Михайло. Але ситуація, яку ви описали дійсно неприємна і ми б хотіли дізнатися про неї більше, тому будемо раді вашому листу на нашу пошту [email protected] (залиште, будь ласка, в листі номер телефону або інший контакт аби ми зв’язалися з Вами і розібралися в ситуації, що склалася) Окрім того з вами зв’яжуться ДІЙСНО наші менеджери та розкажуть вам більше про роботу у нас.
21 відгук